codWarzone
Hectopat
1) şimdi yapmanız gereken 500GB diske yeni işletim sistemini yüklemek. 980'e yüklerseniz içindeki dosyalar puf olur.
2) yazıdan anladığım kadarıyla 500GB diskinde Windows var. Bunu hem C hem de D olarak bölmek istiyorsunuz kurarken ayırabilirsiniz.
Etkiler. Oyun 980'den boot'lanacağı için daha kısa sürede açılır.
Hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim fakat ben tam olarak anlatamadım sanırım.
Çünkü çok uzun ve karışık yazmışım
Şimdi 500 GB olan M.2 SSD hazır sistem içinde geldi ve markası PNY okuma yazma hızı ise 2000/2500 sanırım. Sistemi bana kargolamadan önce test ediyorlar ve mecburen Windows 10 ve driverlar yüklü olarak geldi. Daha sonra ben de bazı programlar ve oyunlar yükledim. Şu an elimde Samsung 980 Pro 1TB var. Bunun okuma ve yazma hızı daha iyi olduğu için oyun ve render programlarını bunda kullanmak istiyorum ve 500GB'lık hazır sistemde gelen diğer M.2 SSD'yi D diski yapmak istiyorum. Fakat aklıma şu geldi. Windows 10 kurulu olan hazır sitemden gelen 500GB PNY M.2 SSD de yer alan tüm program ve oyunları kaldırsam ve Samsung 980Pro'ya yüklesem sadece Windows 500GB PNY marka M.2 SSD de kalsa. Render ve diğer programları Chrome, Steam, Movavi, phoshop vs bunları Samsung 980 Pro'ya atsam nasıl olur? Hem format derdinde kurtulurum? Bu olay aklıma bu konuyu yazdıktan sonra geldi ama oluru var mı ya da tam performans alır mıyım bilemedim?