Yeni maliye bakanı: Lütfi Elvan!

Küresel finans sistemini çözmediğimiz sürece, aramızda bazılarının ideolojileri ile yargılamaya düşünmeye devam ettikleri sürece gelişme gösteremeyeceğiz. En çok yandığımda şu:
Belirli bir kesimin kendi çok aydın, medeni, çağdaş zannetmesi üstüne zeytinyağı gibi hep üste çıkmaları. En acı olanı ise zihniyetlerinin dışına çıkamamları bağnaz olmaları hiçbir dünya görüşü olmamaları. Bize eğitim zeka ve inanç kazandıracak.

İnançtan kastınız nedir?

Koca paragrafta, anlamlı metinde buraya mı takıldınız? Çok merak ediyorum yukarıda yazanlardan ne anladını acaba?
Yok. Söylenenlerin hepsine katılıyorum. Fakat inanç kelimesinde neyin kastedildiğini anlamadığım için sordum. Tetiklenmene gerek yok .

Hayır yalnızca konuyu dine falan mı çekeceksiniz diye merak ettimde, ondan dolayı böyle döndüm.
Hayır. Konu saptırmak gibi bir amaç gütmüyorum. İnanç kelimesine takıldım. Soru sordum.
Tabii ki cihad, kafa kesmek, terör, vahşetten bahsediyorum(!) Ne olabilir? İstek amaç hedeften bahsediyorum. Bir ideamız olmalı atesit deist fark etmez çok fazla ortak paydamız var. Mesele vatansa gerisi safsatadır.
Herkes de celalleniyor . Patlamaya hazır silah gibisiniz . Sakin ol şampiyon.

Kim ne derse desin, Berat Albayrak işini iyi yapmıştır. Özellikle enerjideki politikasıyla başarıya imza atmıştır. Kurların bu seviyeye gelmesinde ''parmakla'' suçlu olarak gösterilecek kişiyi arıyorsanız bu Berat Albayrak değildir. Kurlar her halükarda bu seviyelere gelecekti. Zamanında müdehale ile kurlar düşürülmeseydi 8 seviyesini aylar veya belki de 1 yıl önce görecektik. Yukarıda da dendiği gibi kur artışı direkt olarak vatandaşın cebine yansıdığı için bazı vatandaşlar yapboza bütün olarak görmeden eleştiriler yaptı. Yanlış yaptığı şeyler yoktu demiyorum ama bence gerçekten iyi bir bakandı.

Yeni gelen bakan için de falanca partiden, badem bıyıklı, vasıfsız laflarını da görmezdin geliyorum. Bunu yazanlara sorsak kendileri hangi üniversiteden mezun, hangi vasıflara sahip acaba? Dış görünüşe bakarak boş yorumlar atılmış. Sorsak şaka yapıyorsunuz. Aynen, çok güzel şaka yapıyorsunuz devam edin.

Yeni gelen eskisini aratırmış tabii umarım öyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…