Yeni mezun jandarma astsubay ne kadar maaş alır?

Kapasitesi belli insanlara kapasitesinin üzerinde yük yüklemeye çalışıyorlar. Bir insan bir işi yapıyorsa ve itiraz etmiyorsa ona onunla ilgisi olmayan diğer işleri de yüklemeye çalışıyorlar. İnsanları bunaltıyorlar özlük haklarını onlara köpeğe kemik verir gibi vermeye çalışıyorlar. Mesela sen 24 saat nöbet tuttun ve ertesi gün 24 saat istirahatlisin bu kanunda yazar. Bunu sana kendi lütfuymuş gibi göstermeye çalışıyorlar. Bazen istirahatini bile vermiyorlar. Çoğu zaman hiç bir iş yokken hafta sonu mesai oluyor. İnsanların zamanlarını çalıyorlar vs vs.

Bu arada Bakım sınıfı mezunuyum ben. Sınıf okulunda Özel Kuvvetler seçmelerine girdim ve 7 yıl Özel Kuvvetlerde çalıştım. Daha sonra bir takım tartışmalar yaşadım ve kendi bakım sınıfıma Kıta'da çalışmaya geri döndüm. Döndükten sonra da gereksiz ego kasan kendini bir b.k sanan insanlara daha fazla dayanamadım.
Hocam ortalama bir öğrenciyim EA okuyorum, şu an puanımda çok iyi değil. JAMYO'dan başka pek şansım yok ve istediğim bir meslek mezuna kalmak istemiyorum. Sence jandarma daha iyi olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı