Modemde 5GHz var ama ben 10 Mbps alıyorum. Paketim 50 Mbps. Nasıl alabilirim bu yüksek hızı? Bir ayar falan mı açmam lazım? Ethernet kablosu ile bağlanıyorum.
Paket olarak 50 Mbps kullanıyorum. Alt yapı olarak Hiper diyorlardı.İnternet altyapınız 50 Mbps desteklemiyorsa alamazsınız zaten alırken kontrol ettiniz mi?
Modemde ikisinin de ışığı yanıyor. Ayırmak gerekli mi? VDSL olması lazım. Yeni olduğu için modem.Varsayılan olarak 5 GHz açık geliyordur zaten. 2.4 ve 5 GHz birleşik ise modem arayüzünden ayırabilirsiniz. VDSL mi fiber mi kullanıyorsunuz?
Paket olarak 50 Mbps kullanıyorum. Altyapı olarak Hiper diyorlardı.
Modemde ikisinin de ışığı yanıyor. Ayırmak gerekli mi? VDSL olması lazım. Yeni olduğu için modem.
Aynı 10 mbps.Diğer cihazlarda ne kadar hız alıyorsun?
Aynı 10 Mbps.
Hocam bilgisizliğimin kusuruna bakmayın ama modem arayüzüne girdim de hangi sekmeden bakacam?Modem arayüzünden DSL hat değerlerini yolla.
Modemde 5GHz var ama ben 10 Mbps alıyorum. Paketim 50 Mbps. Nasıl alabilirim bu yüksek hızı? Bir ayar falan mı açmam lazım? Ethernet kablosu ile bağlanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.