Yeni monitörde çıtlama normal mi?

370335

Hectopat
Makaleler
1
Monitör daha 3 günlük çıtlama olması normal mi daha önce ASUS monitör kullandım onda da aynısı oluyordu nornal mi acaba? Monitörde enerji tasarrufu düşükte servise mi götürmem gerek servislik bir durum mu var çok korkuyorum. Hiç zarar vermedim monitöre en kısa sürede yanıt bekliyorum.

LG 27GP83 modeli monitörüm. Ayıplı ürün mü sattılar bana?

Konu ile ilgilenecek var mı?

Çıtlamadan kastığın monitör sıcakken kapattığın zaman çıt diye ses gelmesi ise genleşmeden kaynaklı normal bir durum.

Evet monitör kapandı çıtlıyor bazen ise açıkkende yakaladım galiba servise götürmeli miyim?

Bayağı korkuyorum.

Çıtlamadan kastığın monitör sıcakken kapattığın zaman çıt diye ses gelmesi ise genleşmeden kaynaklı normal bir durum.

Ses bir süre sonra duruyor enerji modunu kapatsam ses kesilir mi acaba o daha çok ısıtıyordur.

Evet monitör kapandı çıtlıyor bazen ise açıkkende yakaladım galiba servise götürmeli miyim?

Bayağı korkuyorum.

Ses bir süre sonra duruyor enerji modunu kapatsam ses kesilir mi acaba o daha çok ısıtıyordur.

Isınması sorun değil korkulcak bir durum yok gayet normal bir durum genleşmeden ötürü ses çıkması. Ayıplı mal falan değil iade veya değişim talep etmeyin.

Isınması sorun değil korkulcak bir durum yok gayet normal bir durum genleşmeden ötürü ses çıkması. Ayıplı mal falan değil iade veya değişim talep etmeyin.

Her monitörde bu ses gelir mi?

Açıkkende geliyor bazen.

Benim LG marka monitör panel ayarında "Buzzer" ayarı var. Sanırım bir çeşit PC anakartına takılan speaker gibi :) O açık olduğu zaman benim monitörden de tuhaf bir ses geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı