Yeni Monster cihazlar

Atamyolundayız

Megapat
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
6.134
Çözümler
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hangisi alınır?
.
 
Benim merak ettiğim bu kartlar laptopta ısınmadan performanslı nasıl kullanılıyor? Hızlarını mı kısıyorlar masaüstü versiyonlarına göre acaba?
 
Hocam %20'lik performans farkı var ama siz olsanız hangisini alırdınız.
Artık RTX'e geçmek istiyorum.
Ben laptoplara bu kadar para verilmesi taraftarı değilim. Sırf taşınabilir olduğu için masaüstüne göre en az 2 kat pahalı olmalarını anlamlandıramıyorum. Ben olsam bunlardan birini almak yerine bir masaüstü dizerim, gündelik takılmak için de normal bir laptop alır geçerim.
Ha derseniz ben zenginim para çok, sormanıza gerek yok en iyisi hangisi ise onu alın geçin.
 
2070super MSI ile arasında 10.000 tl fark var. Bu fiyata göre Tulpar T5’in fiyatı çok iyi. Monster almak hiç aklımda yoktu, şu an düşünüyorum. Soğutması nasıl olacak, çok merak ediyorum. Ancak soğutması iyi diye MSI’ın 10.000 lira fazla olması çok saçma. Sanırım, satıcılar yine fırsatçılıklarını konuşturuyor.
 
2070SUPER MSI ile arasında 10.000 TL fark var. Bu fiyata göre Tulpar t5’in fiyatı çok iyi. Monster almak hiç aklımda yoktu, şu an düşünüyorum. Soğutması nasıl olacak, çok merak ediyorum. Ancak soğutması iyi diye MSI’ın 10.000 lira fazla olması çok saçma. Sanırım, satıcılar yine fırsatçılıklarını konuşturuyor.

Hocam bende yeni cihazlara aşık oldum.
Ağırlık ve incelik mükemmel.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı