Yeni mouse önerisi

Bütçe
5500
Skatesleri çok iyi ürünün. Gerek olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Gelince beğenirsiniz zaten de beğenmezseniz ona göre öneri yaparız yine.

Sağ olun hocam teşekkürler eğer anlamadığım bir şey olursa sorabilirim tekrardan iyi günler.

Rica ederim hocam, ne demek. Sorabilirsiniz her zaman.

Hocam mouse geldi az önce. Ayar yapayım dedim de mesela onboard 1 normal kullanışım için standart modda 1000 Hz de olsun istiyorum 2 de de rawm Gaming+ olsun istiyorum ama 1 de kaydediyorum ayarı 2'ye geçip rawm Gaming'e alıyorum mouse yeniden başlatıyor kendini sonra tekrar 1'e kaydediyor çözemedim bunun yazılımını. @KafadanKontak

HOcam ben hiç denemedim profil kaydetmeyi. Siz yazılımını indirdiniz mi? Hub web uygulamasında yazılımı indirme diye bir seçenek daha var. Oradan dilerseniz indirip kurum bilgisayarınıza. O şekilde deneyin. Ben dongle üzerinden masaüstünde kullanacaksam 500 veya 1000hz yapıyorum. Uzun süre gidiyor şarjı. Yani Gaming modu hep açık.

1770203425447.png

Ayarlarım da bu şekilde gayet stabil ve FPS oyunları için yeterli.

Hocam ben hiç denemedim profil kaydetmeyi. Siz yazılımını indirdiniz mi? Hub web uygulamasında yazılımı indirme diye bir seçenek daha var. Oradan dilerseniz indirip kurum bilgisayarınıza. O şekilde deneyin. Ben dongle üzerinden masaüstünde kullanacaksam 500 veya 1000Hz yapıyorum. Uzun süre gidiyor şarjı. Yani Gaming modu hep açık.

Eki Görüntüle 2653896

Ayarlarım da bu şekilde gayet stabil ve FPS oyunları için yeterli.

İşte benim amacım FPS oynamadığım zaman standart 1000 Hz olsun diğer performans ayarları da kapansın. O da 1 de olsun. 2 de 4000Hz rawm Gaming modunda olsun istiyorum ama onu yapamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı