Closery Megapat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 426 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 27 Kasım 2016 #11 baranedip dedi: arkadaşlar siteye girdim indirdim hala aynı sorunu yaşıyorum yardım lütfen Genişletmek için tıkla... Öncelikle eski programı bilgisayarınızdan tamamen kaldırın daha sonra buradan indirip tekrar kurun. Şuanda bu sürüm sorunsuz olması gerekiyor
baranedip dedi: arkadaşlar siteye girdim indirdim hala aynı sorunu yaşıyorum yardım lütfen Genişletmek için tıkla... Öncelikle eski programı bilgisayarınızdan tamamen kaldırın daha sonra buradan indirip tekrar kurun. Şuanda bu sürüm sorunsuz olması gerekiyor
B baranedip Hectopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2017 #12 biraz geç oldu ama dediğinize yaptım.Ona rağmen aynı problemi yaşıyorum acaba sizin paylaştığınızdan sonraki güncellemelerde mi böyle oldu?
biraz geç oldu ama dediğinize yaptım.Ona rağmen aynı problemi yaşıyorum acaba sizin paylaştığınızdan sonraki güncellemelerde mi böyle oldu?