Yeni müfredatlı YKS'de çalışma şekli değişir mi?

Bu sistemin gelmesi hemen önümüzdeki sınavda olmaz sonraki seneler için olabilir ve bence çalışma sistemini devam ettir sen stresten uzak dur ekstra çalışmam lazım mi gibi kafaya girme zaman içinde süren zaten artmalı olması gerektiği çalış önümüzdeki sene hemen yapmazlar gibi bu sistemi.

Zaten hemen önümüzdeki sınavda değil müfredat bizimle beraber değişti 2028'deki YKS de değişecek.

Şu anda kimse ne yapacağını bilmiyor, rakipleriniz de aynı durumda. Milli eğitim bakanımız ise şıklı sistemin soruları sallayan öğrenciler için teşvik ettiği gerekçesi ile bunu yapıyor sanırım. Kopya desen YKS'de kopya çekmeyi denersen 1 sene daha ekstra çalışma hakkı verirler(!)

Yani öyle istediğim sıralama da 150 bin çünkü bu açıklamalardan sonra falan öyle dereceymiş falan vazgeçtim hep pek umudum kalmadı gibi.

Bu sistemin gelmesi hemen önümüzdeki sınavda olmaz sonraki seneler için olabilir ve bence çalışma sistemini devam ettir sen stresten uzak dur ekstra çalışmam lazım mi gibi kafaya girme zaman içinde süren zaten artmalı olması gerektiği çalış önümüzdeki sene hemen yapmazlar gibi bu sistemi.
Şu an 11. sınıfım Aralık 2009 doğumluyum 2. defa anaokuluna gitmek istememem beni yeni müfredatran kurtardı bize de yeni sınav vurmuyor ondan sonraki belirsiz benim de mezuna bırakmam neredeyse imkansız. 2027 sonrası zor.

Şu an 11. sınıfım aralık 2009 doğumluyum 2. defa anaokuluna gitmek istememem beni yeni müfredatran kurtardı bize de yeni sınav vurmuyor ondan sonraki belirsiz benim de mezuna bırakmam neredeyse imkansız. 2027 sonrası zor.

Aynen size de Allah kolaylık versin yani çünkü mezuna bırakırsanız hiç görmediğiniz bir müfredatla bambaşka bir sınava gireceksiniz işimiz zor...

Gerçekten bir dönem el yazısı ile büyüdük sonra düz yazıya geçenler oldu da el yazısına alışınca sonra yazımız fena bozuldu sonradan ben düzelttim de hala çok büyük yazıyorum küçük yazamıyorum. O olmasa bile sürekli harf hataları olur. O da olmasa bile cevap Araba ise a'yı o gibi yazan birininki orobo olarak okunacak ve kabul edilmeyecek mantıken.

Düzgün yazan arkadaşlarımın yazısını bile Chatgpt yanlış olarak metne çeviriyor.

Gerçekten bir dönem el yazısı ile büyüdük sonra düz yazıya geçenler oldu da el yazısına alışınca sonra yazımız fena bozuldu sonradan ben düzelttim de hala çok büyük yazıyorum küçük yazamıyorum. O olmasa bile sürekli harf hataları olur. O da olmasa bile cevap araba ise A'yı o gibi yazan birininki orobo olarak okunacak ve kabul edilmeyecek mantıken.

Düzgün yazan arkadaşlarımın yazısını bile ChatGPT yanlış olarak metne çeviriyor.

Umarım şıklı olur ya çünkü moralim çok bozuldu böyle açıklamalar falan gelince.

Bu kadar öğrenci var, aileler var haklarımızı savunamıyorsak sınav kaldırıp istediklerini istedikleri ünilere yerleştirsinler zaten bizden pek adam olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı