Yeni müfredatlı YKS'de çalışma şekli değişir mi?

Bu sizin sorununuz. Bu yarın üniversitedeki sınavlarda da karşınıza bir sorun olarak çıkacak. Sonuçta lisede - üniversitede de girdiğiniz sınavları birileri okuyor.
MEB el yazısı öğretip düz yazıya geçirip yazımızı mahvetmeyecekti o zaman. Düz yazı ile başlayanlar tamam da yazımızı bozan onlar. Ayrıca okul yazılısında hocalar çağırıp okuyamadığı yerleri sorabilir.

MEB el yazısı öğretip düz yazıya geçirip yazımızı mahvetmeyecekti o zaman. Düz yazı ile başlayanlar tamam da yazımızı bozan onlar. Ayrıca okul yazılısında hocalar çağırıp okuyamadığı yerleri sorabilir.

Bende iyi bir üniversiteye giderim diye meslekten Anadolu lisesine geçtim derslerim de gayet iyi ama hata mı yaptım diye düşünüyorum şu an.

Bu sizin sorununuz. Bu yarın üniversitedeki sınavlarda da karşınıza bir sorun olarak çıkacak. Sonuçta lisede - üniversitede de girdiğiniz sınavları da birileri okuyor.

Bırak da onu ileride üniversiteye giden ben düşünsün. MEB kafasına göre iş yapıyorsa benim gibileri de düşünecek.

Hocam savunacak yer aradıkları için ne anlatırsan anlat bilseler bile kabul etmezler. Takım tutuyorlar bildiğin.

Türkiyede meslek lisesi veya meslek yüksek okulunun bir değeri yokki çalışanlar işi iş yerinde öğreniyor zaten işlerde 3-4 ay içinde öğrenilecek işler oluyor

Bende aynı dönemden geçtim kendi yazımı okuyamıyor değilim. Gayet okunabilir bir yazım var. Güzel olması değil okunabilir olması önemli. Ayrıca üniversitede sınava girdiğinizde farkedersiniz hiçbir hoca çağırıpta burada ne yazıyor diye sormaz.

Türkiye'de meslek lisesi veya meslek yüksek okulunun bir değeri yok ki çalışanlar orada öğreniyor işi zaten işlerde 3-4 ay içinde öğrenilecek şeyler.

Ama hiç olmazsa diploma oluyor ben bunu göze alarak geçtim ama Anadolu'dan mezun olunca diploma da yok kim işe alacak ki üniversite kazanmak tek kurtuluşum.

Ama hiç olmazsa diploma oluyor ben bunu göze alarak geçtim ama Anadolu'dan mezun olunca diploma da yok kim işe alacak ki üniversite kazanmak tek kurtuluşum.
Neyin diploması, hocam? Asgari ücret ile genelde tanıdık vasıtasıyla işe girip iş öğreniyorsunuz, çalışanların büyük çoğunluğunda diploma yok zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı