Emir Yahya
Centipat
Yani dostum bana “okuduğunu anlamıyorsun galiba” deyip 2 kere söylediğim şeyi açıklattırman biraz ironik oldu.
İkisi de senin için (okumaya devam ettiğin taktirde) mutlaka gelecek şeyler. İkisinin birbirinden farkı yok. Birini nasıl halledeceğini düşünüyorsun bilmiyorum ama diğerini de aynı şekilde halledebilmen lazım. Bu senin sorumluluğun. Nasıl ders çalışmak senin sorumluluğunsa bu da senin sorumluluğun.
Ayrıca üniversitede sınava girdin mi bilmiyorum ama girmediysen görememen normal. Üniversitede öğretmen okuyamadığı yazının üstünü çizer geçer puan vermez (hocadan hocaya değişkenlik gösterebilir).
Ben şu ana kadar biraz dikkat edipte yazısını kendi dahi okuyamayacak kadar kötü yazan neredeyse kimseyi görmedim. Şu konu hakkında o kadar farklı yerlerden tartışma konusu çıkarılabilecekken en saçma ve gereksiz yerinden tartışmanın gereksiz uzaması da garip.
Yani hedefe göre değişir. 10. sınıfın yazında çalışmaya başlamayı düşünen birinin hedefi 100 - 150 bin aralığından çok daha yüksek olmalı bence.
Evet kesinlikle haklısınız ama gözüm çok korktu aslında bayağı da kendime inanıyorum saatlerce çalışacağıma çünkü normal okulda sınav haftası geldiğinde bile çalışıyorum hatta geçen matematik sınavına 9 saat çalışmıştım gözüme uyku girmedi