Yeni nesil AMD mi yoksa yeni nesil NVIDIA mı?

Dwayne

Centipat
Katılım
6 Nisan 2023
Mesajlar
455
Yer
Antep
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hangisi daha cok F/P ve AMD driver sorunlarını cozdu mu? Ona gore bir upgrade yapmayı dusunuyorum. Sadece yeni nesil kullananlar yazarsa sevinirim.
 
F/P olarak tabii ki de AMD. Driver sorunu diye bir şey yok zaten uzun zamandır. Driver sorunu dedikleri şey WattMan. O da ekran kartı sorunu değil. Genelde PSU, RAM, BIOS diye uzar gider liste. İki markanın da avantajı var ama daha az para verip daha fazla FPS almak hedefindeysen AMD.

Driver sorunu derken driver yuklenmiyor cokuyor bazen onlar hala devam ediyor mu etmiyor mu cunku WattMan'ın zaten çözümü var.
 
Fiyat farkı derken hangi kartlardan bahsediyorsun? Kart isimlerini yazar mısın?

E kardeşim madem bilmiyorsun niye bana yorum yapıyorsun atıyorum 7700XT ile 4070 arasında 5 6 lira fark var ve DLSS 3 diyorsun çözünürlüğü elinlede kısarsın kalite düşüyor zaten ondan bahsediyorum değer mi degmezmi diye.
 
Driver sorunu derken driver yuklenmiyor cokuyor bazen onlar hala devam ediyor mu etmiyor mu cunku WattMan'ın zaten çözümü var.

Şu zamana kadar ne yaşadım ne de yaşayan birini gördüm. Koskoca forumda veya internette böyle olayların yaşanması herkesin başına geleceği anlamına gelmiyor ama teknoloji bu ne olacağı da belli olmaz. 1 milyon kişi alıyor 100 kişinin başına geliyordur. NVIDIA tarafında da sorun yok diye düşünenler var ama son bir kaç senedir Wattman'ı saymazsak daha fazla NVIDIA sorunlarıyla ilgili konu açıldı diye biliyorum. (Gördüğüm kadarıyla)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı