Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Muhtemelen bunlar eski nesil olanlar fiyatları o yüzden ucuz sadecs soketleri değiştirip satmışlar, bunların gücü DDR4 RAM ve yüksek frekans ile ortaya çıkacak.
Dedik heyecanlanmayın diye ama herkes gereksiz bir Hype içerisine girdi ben ne olacağını biliyordum ve pek beklentiye girmedim ve mumnun kaldım yeni AMD'lerden.
Başlığın kendisi yetiyor Hype için hocam, R7'yi görünce biraz dumur olmadım değil şimdi. Neyse Ryzen beklediğimden iyi geldi, yeni APU'lar da sağlam gelecektir. Hem bunların da güç tüketimi fena değil gibi.
Her R7 aynı değil ama R7 gördümmü ben de dedim "ne alaka yani ?" yeni nesil diye piyasaya sürüyorsun bari R8 yaz da bu gelişmiş en azından diyebilelim.
Olayı şimdi daha iyi açıklayayım bu işlemciler Max 2400 MHz RAM destekliyor ve çıkış tarihleri 2016, AMD saçma bir hamle yaptı bunlar satışa çıkmamalıydı.