Yeni Nesil B Serisi Anakartlara PCI 5 M2 Desteği Gelecek mi?

Daha fazla  
Merhaba. Gece gece canım sıkıldı, anakart bakıyorum :D

Aslında 1 sene içinde yeni bir sistem toplama planı var kafamda. Kasa, ekran kartı, PSU değiştirmeyeceğim. Anakart - İşlemci - RAM - SSD'yi son model bileşenlerden almak istiyorum. Özellikle anakartım son teknoloji olsun istiyorum. Alacağım anakart mATX olmak zorunda. O nedenle Z serisi veya X serisi anakartlarda pek seçenek olmuyor. Üst seviye bir B serisi anakart almak istiyorum o yüzden.

Yeni çıkacak olan AMD ve Intel anakartlarda B serilerinde PCI 5 M2 desteği olacak mı acaba?

Evet hocam haklısınız. Anakart desteklesin yine de, ileride yaygınlaşır bu yüksek hızlar zaten :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çokta önemli değil.

Oyun için o kadar kasmaya yok yükleme ekranı bekleme süresi kısaltmak için anakart değiştirilmez.
Yeni sistem toplayacağım, işlemci ve RAM da değişecek. Üst seviye olsun istiyorum. Anakartı bir alıyorsun yıllarca gidiyor. Ayrıca saf oyun odaklı demiyorum. Hatta Gen 5 ssd alsam oyunları oraya kurmam bile. 1 tb ssd alacaksın, 150 gb birkaç oyun yükleyince dolacak. Saçmalık olur tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı