Hocam bence daha kötü bu durum bence 1.60-1.70 arası olmalı.
Evet tanıdıklarımın kızları yanımda çocuk gibi duruyor komik gerçekten komik ya 14 yaşında çocukla aynı boyda insanla durmak çok garip.
Bu durum gayet normal.Evet tanıdıklarımın kızları yanımda çocuk gibi duruyor komik gerçekten komik ya 14 yaşında çocukla aynı boyda insanla durmak çok garip.
Bu durum gayet normal.
Bir de yaşıtlarımın TikTok kullanıp saçma salak hareketler yapması beni bruh ediyor.Bir bana garip geliyor herhalde.
Bir de yaşıtlarımın TikTok kullanıp saçma salak hareketler yapması beni bruh ediyor.
Yaşama isteğim 2 kat daha azalıyor.
Yobaz ne demek bilseler keşke.Ha evet ona değinirsem konu uzayacaktı değinmedim adama merhaba, nasılsın yazıyorum
( Napim, bruh, Ğ, komki ) gibi aptalca cevaplar alıyorum zaten mizah sayfalarına bir kere bakayım dedim Instagram'dan ve adını dahi duymamak için ne elimden ne gelirse yaptım insta kullanan arkadaşlarımı sildim, hesabımı sildim mizahlara bakan arkadaşlarımı sildim biraz bu konulara sıcak bakamadım adam dini değerlere küfür etmeyi kara mizah diyor ya Allah için Atatürk'e küfür edip bu nasıl mizah deyincede yobaz demeleri daha komik.
Yobaz ne demek bilseler keşke.
Hocam kısaca ufak bireylerin ellerine cihaz verip sosyal medyaya salıyorlar. Klavyede delikanlılık yapanları saymıyorum zaten.Ya adam Allah'a sövmeli post atıyor yorumlara yazıyorsun neden böyle bir mizah denilen şey var diye söyleyince ( heğ sen yobazzsın sen anlamassın kardeşim sizde beyin yok. )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.