Yeni nesil işlemciler beklenmeli mi?

erdal ekmekci

Kilopat
Daha fazla  
Ryzen 5 3600 işlemci - B 450 anakart almayı düşünüyorum. Yeni nesil işlemcilerin 2020 fuarda tanıtılması bekleniyormuş. Gelmesi ne kadar sürer? Beklemek mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bununla ilgili bende düşündüm 4, nesil işlemciler am4 soket yerine yeni soket'emi geçecek diye ama bi çok kaynak amd nin yeni sokete 5,nesilde geçeceğini yazıyordu . O yüzden uzun süre beklemek bana mantıksız geldi yeni sistem kuruyorum şu an .

Alacağınız sistem zaten yeni. Yeni çıkacak AM5 veya farklı soket işlemciler iyi olsalarda, Ryzen 5 3600 gibi bir işlemciyi göz ardı edemeyiz. Mantıklı düşünürsek yeni soket tipi ve anakartların çıkması, DDR5 ( belki) RAM fiyatlar yüksek olabilir, o yüzden R5 3600 alınmalı.

Ben 10. nesil İntel işlemcileri beklemeyi düşünüyordum. Fakat teknolojinin hızına yetişemeyiz. Bu yüzden Ryzen 7 3700x aldım. Yayın açmayı düşünüyorum. Siz de Ryzen 4. nesil veya İntel 10. nesil işlemcilerini beklemeyin bence. Şimdilik ne varsa alın geçin. Dediğim gibi teknoloji çok hızlı ilerliyor. Biz de teknolojinin hızına yetişemeyiz.

haklısın bu şekilde beklemekten bişey alamayız , bende sadece 2K oyun oynamak için kullanıcam bu yüzden Ryzen 3600 mantıklı geldi banada 2070 Super ekran kartının yanına

Eğer intel bir sistem toplamıcaksanız beklemenizi tavsiye etmem. Size tavsiyem Ryzen 3. Nesil bir sistem toplamanızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…