Yeni nesil işlemciler,DDR4, işletim sistemi ve directx 12 dönemi nasıl olacak

PCIe 3.0 gibi bir şey olacaksa değmez.
DDR4 bellekler yüksek kapasite bellek ihtiyacına ve yüksek frekansta olacaklar.
Her yeni Sata sürümü daha da hızlı oluyor.

Ama şimdi ihtiyacın yoksa 2015'te ne zaman çıkar bilemem bekleyebilirsin.
Çok bekleyemem dersen ve güncel olsun dersen Broadwell tabanlı bir sistem toplayabilirsin.

Aslında oyuncu notebooku almayı düşünüyorum özellikle ısınmadan dolayı kaynaklanan nedenlerden dolayı biraz tedirginim. Özellikle ddr4, broadwell işlemci, directx12 gibi yeni çıkacak olan ürünlerin ısınmayı biraz daha azaltacak mı diye düşünüyorum.

Alacağım ürünü uzun süreli kullanmak istiyorum. Hazır her şey yenilenecekken biraz daha bekle sorusu var içimde belki bu yeni ürünler derdime çare olur diye düşünüyorum :)

Yeni kullanılacak olan termal arayüz maddesi ile ilgili artıları eksileri nelerdir bilginiz var mı? Çünkü termal macun için sürekli servise yollamak istemiyorum.

Teknolojiye yetişilmez. En iyisi şuan ki güncel olanları al ve keyfine bak. Yenisi çıkınca elindekiler kötü olacak diye bir şey yok ki. Hem yeni çıkanlar epey pahalı oluyor.

Aslında bu dediklerimin hepsi teknoloji haberlerine göre 2015 mayısta hepsi hazır gelecek gibi duruyor. Zaten alacağım oyun laptopu da aralık 2014 zamanına denk geliyor. Bu yenilikler için 4-5 ay daha beklemeye gerek var mı diye öğrenmek istedim. Şimdiden bazı şeyleri öğrenmek iyi geliyor :)

Recep abi önerilerini bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem var. Zaten oyuncu notebooku almayı düşünüyorum. Almışken yeni nesil işlemciler(broadwell), ddr4 ramler ve directx 12 destekli nvidia ekran kartlarını destekleyecek oyuncu notebooku almak istiyorum. Ancak performans ve grafik kalitesi açısından bunları beklemeye gerek var mı.

Ayrıca broadwell işlemciler ile gelecek olan termal arayüz maddesini merak ediyorum. Çünkü termal macun için servise yollamak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı