Yeni nesil işlemciler ve ekran kartları ne zaman gelir?

McKenzie

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi ben yarın başlayacak olan okul dönemi bittikten sonra bi sistem toplamak istiyorum. Yani yaklaşık 9 ay sonra ben bu konulara o kadar merak sardım ki daha şimdiden en ince ayrıntıları bile araştırmaya çalıştım ama tabikide hala sizin gibi bilenlere soruyorum.

Ben şu an boşuna mı araştırıyorum 9 ay sonra hatta 2 yeni nesil çıkma ihtimali bile var mı?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartları zaten yeni çıktı. Nvidia tarafında GTX 1000 serisi, AMD tarafındada RX serisi bunlar çıklaı bir kaç ay olan kartlar. Aralık ayı gibi intel kaby lake işlemciler çıkıcakmış ben öyle okumuştum haberde, AMD zen işlemcilerde 2017 ilk çeyreğinde çıkabilir.

AMD Zen ve İntel Kaby-Lake işlemciler çıkacak 2017'nin ilk çeyreğinde. Ekran kartları daha yeni çıktığı için hemen çıkmaz. Seneyi bekle ekran kartları için.

Madem heveslisin sistemi alana kadar buraya takılmaya devam et emin ol vakit geldiğinde bu konuyu gördüğünde tebessüm edecek yeni konu açmadan parçaları kendin seçeceksin.
devam edeceğim birde ekran kartları 1 sonraki yaza kadar çıkar mı çünkü ben yazın başında toplamayı düşünüyorum bu bilgisayarı

devam edeceğim birde ekran kartları 1 sonraki yaza kadar çıkar mı çünkü ben yazın başında toplamayı düşünüyorum bu bilgisayarı
Yeni ekran kartlarının yazın başında çıkma olanağı biraz düşük açıkçası fakat firmalar beklenmedik bir şekilde erkenden satışa sunarsa orası ayrı. Dedikleri gibi Şubat ayı civarında yeni nesil işlemciler çıkmaya başlar buraları takip edersen hangi işlemcinin daha çok tercih edileceğini performanslarını özelliklerini buradan öğrenirsin zamanla tabi bunlar bütçene de bağlı. Sonuç olarak 1200 TL ye de işlemci var 600 TL ye de, 1000 TL yede ekran kartları var 3000 TL ye de.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı