Haklısın şu anda Nvidia 1 adım daha önde.Ummadık taş baş yararmış. Ne olacağı bilinmez. AMD sadece düşük performanslı kartları piyasaya sürdü. GTX 1070, 1080, Titan XP gibi kartlarla boy ölçüşmesi için kendi kartlarını daha çabuk piyasaya sürmeli.
Haklısın şu anda Nvidia 1 adım daha önde.Ummadık taş baş yararmış. Ne olacağı bilinmez. AMD sadece düşük performanslı kartları piyasaya sürdü. GTX 1070, 1080, Titan XP gibi kartlarla boy ölçüşmesi için kendi kartlarını daha çabuk piyasaya sürmeli.
İnşallah öyle olur, şahsen 490X'i bekliyorumUmmadık taş baş yararmış. Ne olacağı bilinmez. AMD sadece düşük performanslı kartları piyasaya sürdü. GTX 1070, 1080, Titan XP gibi kartlarla boy ölçüşmesi için kendi kartlarını daha çabuk piyasaya sürmeli.
490x boşver, ben Polaris Fury X bekliyorumİnşallah öyle olur, şahsen 490X'i bekliyorumYanına da bir 1440p FreeSYNC monitör ile tadından yenmez
![]()
o ne zamana çıkar490x boşver, ben Polaris Fury X bekliyorum.
Fury X Vega mimarili olmayacak mıydı ?490x boşver, ben Polaris Fury X bekliyorum.
Bu kadar beklemiş isen, bence daha da bekleyebilirsin. Ayrıca 1440p FreeSYNC monitör alabilirsin 1500 TL gibi bir fiyata, G-Sync ise malum.Teknoloji beklenmez her gün yenisi çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.