AlanTuring
Megapat
- Makaleler
- 9
Ms değeri düşük olursa gecikme az olur , sizin dediğiniz hz(saniye başına görüntülenebilecek maksimum kare sayısı)Ya televizyonda oynanacak bu oyunlar. Bizim evde şahsen 4k televizyon ve monitör yok. Televizyonlarda ms değeride oldukça düşük o yüzden çoğu oyun zaten 30 fps te oynamıyor mu ben mi yanlış biliyorum? Nasıl olacak bu iş anlamış değilim.
Bu arada Wolfeinstein oyunları ps4 slimde ye leş gibi gözüküyor ama pcde müthiş. Konsola özel oyun değilse ve ya en başta konsol düşünülüp yapılmamış oyunlar değilse konsollarda pekte hoş gözükmüyorlar
4k hatta 2k nın yaygınlaşması lazım ki bu konsollar gücünü göstersin. Hdr falan bir ton şey ayarlar kısmında ama tv de yok... tv de 2014 senesinde akıllı samsung tv.
Bu arada ben inanmıyorum ps5 in çok güçlü olduğuna. 100 kat güçlü diye açıklama yapıyorlar çünkü. 100 kat çok yani çok. 100 sn de açılan oyun 1 saniyede mi açılacak? Sistem bana 30 değil 300 fps mi verecek?
100 kat güçlü değil hızlı yani oyun ve cihaz 100 kat hızlı açılacak (yükleme ekranları vs.)Ya televizyonda oynanacak bu oyunlar. Bizim evde şahsen 4k televizyon ve monitör yok. Televizyonlarda ms değeride oldukça düşük o yüzden çoğu oyun zaten 30 fps te oynamıyor mu ben mi yanlış biliyorum? Nasıl olacak bu iş anlamış değilim.
Bu arada Wolfeinstein oyunları ps4 slimde ye leş gibi gözüküyor ama pcde müthiş. Konsola özel oyun değilse ve ya en başta konsol düşünülüp yapılmamış oyunlar değilse konsollarda pekte hoş gözükmüyorlar
4k hatta 2k nın yaygınlaşması lazım ki bu konsollar gücünü göstersin. Hdr falan bir ton şey ayarlar kısmında ama tv de yok... tv de 2014 senesinde akıllı samsung tv.
Bu arada ben inanmıyorum ps5 in çok güçlü olduğuna. 100 kat güçlü diye açıklama yapıyorlar çünkü. 100 kat çok yani çok. 100 sn de açılan oyun 1 saniyede mi açılacak? Sistem bana 30 değil 3000 fps mi verecek?
Ms değeri düşük olursa gecikme az olur , sizin dediğiniz hz(saniye başına görüntülenebilecek maksimum kare sayısı). Televizyonlar genelde 50hz oluyor yani maksimum 50fps veriyor .
Bilgilendirebildiysem ne mutlu bana.