Yeni nesil konsollar hakkındaki düşüncelerim

Dijital bir yerden sonra depolama bazında yetmeyecektir.

PS4 almak saçma değil ki. Halen oynanacak çok oyun var. Yeni nesil çok ilgimi çekmediği için ben Series S alacağım online oyuncusuyum zaten.

PS4 almak saçma değil ki. Halen oynanacak çok oyun var. Yeni nesil çok ilgimi çekmediği için ben Series S alacağım Online oyuncusuyum zaten.

Hocam saçma değil ama özel oyunları dışında pek esprisi kalmadı.
Series S onları bitirdi bana göre One X falan da bitti aynı şekilde.

Türkiye'de hayır. PS'in ciddi bir kitlesi var. Çoğu kendine "mantıklı insan" diyen barbarlar ve Xbox'a "Xbok" diyenlerden oluşuyor.

Haklısınız hocam. Oysa Xbox gerçekten mükemmel cihaz hizmetleri donanımı vs.
Ne yapsalar olmuyor ama.
Bu arada yeni nesil oyunlar pahalı PS5'e özgü durum değil.

Türkiye'de hayır. PS'in ciddi bir kitlesi var. Çoğu kendine "mantıklı insan" diyen barbarlar ve Xbox'a "Xbok" diyenlerden oluşuyor.
Ben şahsen PS5 D.E alacağım ve açıkçası bence PS almak daha mantıklı. Sebebi de basit: Özel oyunları ilgimi çekiyor ben de ona yöneliyorum. Microsoft'un azıcık aklı olsa zaten özel oyun yapardı. Umarım stok sıkıntısı olmaz.

Siz değilsiniz bu kitleden. Sırf Fifa ve 3. parti oynayıp PS daha iyidir diye gezenler var. Bu arada MS özel oyun yapıyor. Windows 10 da MS'in, Xbox da MS'in. Adam kendi iki platformuna da çıkarıyor özel oyunlarını işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…