Arkadaşlarımın çoğu şöyle konuşuyor. Örnek: ewt, yapıyo, ediyo yapio vs. Ben ise geliyor, yapıyorum, evet, vs. (normal düzgün kelimeler) Sizce bu aptal dil üslubunu kullanmaya başlayayım mı arkadaşlarıma uyum sağlamak için?
Arkadaşlarımın çoğu şöyle konuşuyor. Örnek: ewt, yapıyo, ediyo yapio vs. Ben ise geliyor, yapıyorum, evet, vs. (normal düzgün kelimeler) Sizce bu aptal dil üslubunu kullanmaya başlayayım mı arkadaşlarıma uyum sağlamak için?
İnsanların şivesini ya da konuşma uslübunu siz ayarlayamazsınız. Cidden bu forumda bazı şeyler çok abartılıyor bırakın isteyen istediği gibi konuşsun siz arkadaşınızın karakterine bakın konuşma uslübuna değil.
Duygu Özaslan lehçesi ile konuşanlar benim de sinirimi bozuyor.
Bir de "L,R gibi harfleri büyük yazanlar", "K yerine Q" kullananlar", "Y,Ğ harfinden haberi olmayanlar" var. Örneğin; (Selam Qardesim. LiRaLaRıM DöküLdü TopLaYaMadIm. Diorum fakat anlamıor. Fotoğrafımı beensene kardeşim.). Keşke dilimizi düzgün konuşabilsek.
Cümledeki her kelimenin baş harfini büyük yazanları unutmamak lazım.