Yeni nesil oyunların fiyatları

TheDoctorBW

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2017
Mesajlar
209
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar biliyoruz ki belli bir kesim parası olmadığı için korsan oynuyor. Belli bir kesim de oyuna para verilir mi diye oyunları korsan olarak oynuyor. Diğerleri de zaten ya para biriktirenler ya da parası olup direkt alanlar ben para biriktirenler ve bazen param yetmediği için oynadığım için 2 kesime girmiş oluyorum.

Arkadaşlar sizce ne yapmalıyız? Oyunlar çok pahalı RDR 2 gibi bir oyuna kesinlikle para verilir, o oyuna değer ama her türlü 300 TL bir oyuna bu kadar para verilir mi diyor insan. O kadar ikilemdeyiz ki artık taksitle aldığımız PC'ye oyun bile alamaz duruma geldik. Elin adamları 60 birime oyun alınır mı yazıyor bir de çok garip gerçekten, bir de biz Euro yerinden giriyoruz. Ne yapacağız arkadaşlar şu kesimler için çözüm üretelim.

Mesela hani para biriktir al diyorsunuz durumu olan aile için bu yapılabilir fakat borçlu olan aile için 300 TL çok kıymetli bir durumda zaten asgari ücret yetmiyor biliyorsunuz. Gerçekten ekonomi konuşmaktan o kadar gına geldi ki bıktım artık, bunları konuşmaktan oyun alamaz duruma geldik. Ben küçüklüğümden beri oyun oynayarak büyüdüm. Konsolum olmadı, alamazdım çünkü oyunlarına parayı yetiştiremezdim. Kötü durumlarım var ben bu sefer PS 5 almak istiyordum PC'yi satıp üstüne bir miktar koyup alsam mı diye düşündüm ama aklıma gene oyunlarının fiyatları geldi hem de bu sefer 700 TL olarak başlayan fiyatlarla zaten PS5 almamın amacı özel oyunlar üstüne o oyunlara 600 TL'yi nereden yetiştireceğim bizi bu duruma getirenlere hakkım haram zıkkım zehir olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı