Yeni nesil Pascal mimarisi

AhmetBzr

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Hepinizin malumu, yeni nesil pascal mimarisinin çıkışıyla ilgili bir makale yayımlandı sitede.
Kafamda birkaç soru oluştu bu konu hakkında ve beni aydınlatabilecek arkadaşlar sorularımı yanıtlayabilirlerse çok sevinirim.
1- Pascal mimarisinin çıkışı önceki ekran kartlarının fiyatlarını ne derece etkiler?
2- Pascal'dan öncekilerin güncellenmesi nasıl olacak? (bildiğiniz üzere win10 çıktığında microsoft artık sadece win10 kullanılması için önceki sürümlere desteğini çektiğini açıklamıştı)
Sorularım bunlar arkadaşlar, yeni bilgisayar toplayacak biri olarak bu haber beni hem heyecanlandırdı hem de bütçesi kısıtlı biri olarak kafamda soru işaretleri yarattı. Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler.

1) Pascal mimarili kartlar diğer mimarili kartların fiyat politikası konusun da indirim yapılmasına neden olacaktır. Fakat bu indirim ne kadar olur bilemem, çok fazla bir indirim olmayacaktır.
2) Nvidia güncelleme konusun da iyi iş çıkarıyor, uzun bir süre boyunca diğer kartlara da desteğini sürdürecektir.

1 - Etkiler fakat uzun bir süreç gerekir.
Parası olan arkadaşlar, pascal özellikli ekran kartlarını ilk 1 yıl içinde alabilicek. Parası olmayan arkadaşlarda her zamanki gibi 2. veya 3. yılında alınabilicek fiyata düştüğünde elinde olan ekran kartını satıp üzerine para ilave edip ancak öyle alabilicek.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı