NinimuRarei
Hectopat
Hocalarım ben derslerimi gayet iyi dinliyorum fakat çalışmıyordum bu yüzden biraz gerideyim matematikte, en son deneme 5 doğru 3 yanlış 12 boşum vardı öyle söyleyeyim. Paragraf çözüyordum eskiden ki paragrafımın iyi olduğunu düşünüyorum sosyaldeki, türkçedeki paragraf sorularını yapabiliyorum ki kitap okuyanda birisiyim fakat matematikte yeni nesil soru çözemiyorum bu yıl LGS'm var nasıl matematiğimi düzeltebilirim.
Şu ana kadar soru çözme isteği yoktu şimdi de soru çözme isteğim olsa da çözemiyorum, yani yaşadığım olay şöyle soru bankasını açıyorum ilk soruyu yapamıyorum diyorum ki çözümüne bakayım nasıl yapılıyor, bakıyorum sonra başka bir soruya geçiyorum ama yine yapamıyorum öyle olunca da sıkılıp bırakıyorum. Matematikten başka bir şey çözmüyorum şu anlık çünkü matematiğimi düzeltmeden diğer derslere geçmeli miyim bilmiyorum.
Şu ana kadar soru çözme isteği yoktu şimdi de soru çözme isteğim olsa da çözemiyorum, yani yaşadığım olay şöyle soru bankasını açıyorum ilk soruyu yapamıyorum diyorum ki çözümüne bakayım nasıl yapılıyor, bakıyorum sonra başka bir soruya geçiyorum ama yine yapamıyorum öyle olunca da sıkılıp bırakıyorum. Matematikten başka bir şey çözmüyorum şu anlık çünkü matematiğimi düzeltmeden diğer derslere geçmeli miyim bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: