Yeni Nesil XBOX 360 [İnceleme]

cagtay

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamanlar arastırmalarım sonucu ps3 e artık oyun parası yetistiremedigimden yeni nesil xbox 360 almak istedim. Xbox One türkiyede henüz yaygın olmaması ve xbox 360'ın daha yapıcak oyunları oldugunu arastırdık dan sonra aldım. Makine jtaglı icinde yeni cıkan tüm oyunlar yüklü 2014 oyunları yüklü. Şu anda xbox one alamam diyenler hic düsünmesin yeni nesil xbox 360 ı alsınlar.

İçinde Yüklü Olan Oyunlar

- GTA V
- FİFA 14
- FİFA WORLD CUP 2014 BRAZİL
- WATCH DOGS
- SKYRİM
- NBA 2K 2014
- NFS RİVALS
- BLUR
- CRYSİS 3
- LEGO HOBBİT
- FORZA HORİZON
- CALL OF DUTY GHOST
- BATTLEFİELD 4
- FAR CRY 3
- MAX PAYNE 3
- LEFT 4 DEAD 2
- PES 2014
- RED DEAD REDEMPTİON
- TOMB RAİDER
- THE AMAZİNG SPİDER MAN
- TEKKEN TAG 2
- STREET FİGHTHER X TEKKEN
- MORTAL KOMBAT KOMPLETE EDİTİON
- METAL GEAR SOLİD V GROUND ZEROES
- GEARS OF WAR JUDGMENT
- FIGHT NİGHT CHAMPİON
- DARKSİDERS II
- BATMAN ARKHAM ORİGİNS
- ASSASSIN'S CREED IV

Kasa Hakkında
- Kasası xbox one'nı andırıyor.
- Ürün gayet iyi.
- Konsolda kasma yok.
- Saatlerce oynayın donma yok.
- Görüntüsü Şık tasarımı çok iyi
- Joystick zaten diyecek yok müthis.
- 4 tane USB girişi var.
- Optik ses çıkışı yok.​
ydOOaa.jpg

LPqqM1.jpg

ydOOry.jpg

Gnrrj2.jpg

ZN0L9Z.jpg

Xbox 360'ın kasası zaten One'ın kasasından daha iyi bence. Saydığın özelliklerde konsollarda olması gereken özellikler zaten. Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.

Bi notu eklememişsin, JTAG'lı XBOX'da online oyun oynanmıyor.

Zaten konuda belirttim, PS3' üm var kırdırılmamış. Onu 2009' dan beri kırdırmadan oynuyordum. Her oyuna 125-180 TL verilmez ki hemde Türkiye de Online oynamayı sadece Fifa gibi oyunlarda seviyorum. Amacım Xbox 360 beni 1 yada 2 yıl idare etsin PS4 yada Xbox One alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Cihazı nerden ve ne kadara aldın ? Bu arada torrent-oyun'da bir konu vardı, bazı korsan oyunlarda mp oynayabiliyorsun. @Serhat Aycin

ürünü kadıköyden aldım 649 TL ye vallaha kardesim ben ps3 kullanıcıyım orjinal oyun almaktan gına geldi o yüzden xbox 360 aldım jtaglı internetten indirip makineye atıp oynuyoryum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı