Yeni neslin hayali şeylere çok takılması

Saplantı olmadığını zannetmiyorum. Zaten anime erkeğine veya kızına aşık olanlar çok yok. Olsa da aşk değil ergenlikten dolayıdır.
Kurgusal karakterlere aşık olan insanlar, ileride çok utanacaklar (hiç bir kurgusal karaktere saplantılı olmadım).

Kurgusal karakterlere aşık olan insanlar, ileride çok utanacaklar (hiçbir kurgusal karaktere saplantılı olmadım).

Ben de hiç olmadım çoğunlukla arkadaşlarla aramızda mizahi açıdan falan kullanıyoruz eğlenceli oluyor

Z kuşağı interneti aşırı şekilde kullandığı için türlü türlü şeyler çıkıyor ve z kuşağı da bu gerçek olmayan trendlere takılıyor.

Her kuşağın kendine has sorunları vardı. Z kuşağının teknoloji. X kuşağının eğitimsizlik, Bebek patlaması kuşağının fakirlikti.

Olay anime değil, olay Z kuşağının internette gördüğü her şeye takılması/internete saplantılı olması/çok internette gezinmesi. Çok yanlış bir şey.

Genelleme yapmak yanlış olur. TikTok bağımlısı, anime sevdalısı vs. tiplerin bütün nesli temsil etmesi hoşuma gitmiyor. Sosyal medyada insanların gözüne çarpan, kendini One atan kişiler olduklari için boyle algılanıyor. En az bu tipler kadar doğru düzgün kişilerde var. Araştıran, öğrenmeyi seven ve çalışan kişilerde fazlaca var. Fakat bu kişiler kendini belli etmedikleri için doğal olarak bilinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…