Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #61 Glade dedi: "Adres sorma, sadece Nirvana'yı biliyorum" demek normal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Anormal gelen nedir? Ne gördün benden diyorum cevaplar mısın? Labalilik veya küstahlık ne gördün?
Glade dedi: "Adres sorma, sadece Nirvana'yı biliyorum" demek normal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Anormal gelen nedir? Ne gördün benden diyorum cevaplar mısın? Labalilik veya küstahlık ne gördün?
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #62 Forse dedi: Neyin Nirvana'sı? Süt içerken yaşadığı hazzın Nirvana'sı mı? Hayatında ne yaşadı böyle sözler yazabiliyor? Genişletmek için tıkla... Süt herkesin içebildiği bir şeydir çok da sağlıklıdır bende sana sivilceli ergen diye hitap edeyim o zaman.
Forse dedi: Neyin Nirvana'sı? Süt içerken yaşadığı hazzın Nirvana'sı mı? Hayatında ne yaşadı böyle sözler yazabiliyor? Genişletmek için tıkla... Süt herkesin içebildiği bir şeydir çok da sağlıklıdır bende sana sivilceli ergen diye hitap edeyim o zaman.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Mayıs 2021 #63 EndoBero dedi: Arkadaşın yaptığı da bir ŞAKA . Neden rahatsız etti acaba seni bu kadar. Genişletmek için tıkla... Çünkü görünce Instagram ismi xxx_yqwsokakprensi123_istanbul olan kekolar geldi.
EndoBero dedi: Arkadaşın yaptığı da bir ŞAKA . Neden rahatsız etti acaba seni bu kadar. Genişletmek için tıkla... Çünkü görünce Instagram ismi xxx_yqwsokakprensi123_istanbul olan kekolar geldi.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Mayıs 2021 #64 XEfe.Bey dedi: Süt herkesin içebildiği bir şeydir çok da sağlıklıdır bende sana sivilceli ergen diye hitap edeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam amacım sizi baltalamak değil yanlış anlaşılmasın. Türkiye'de maalesef hala süt içemeyen çocuklar var. Ama genel olarak fiyatı ucuz.
XEfe.Bey dedi: Süt herkesin içebildiği bir şeydir çok da sağlıklıdır bende sana sivilceli ergen diye hitap edeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam amacım sizi baltalamak değil yanlış anlaşılmasın. Türkiye'de maalesef hala süt içemeyen çocuklar var. Ama genel olarak fiyatı ucuz.
farukomr Picopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 244 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #65 453476 dedi: Şu an yakın zamanda Türkiye'nin en iyi yapay zeka sistemi olacak bir işle uğraşıyorum. Sesimi tanıyor ve algılıyor. Özellikle yapımcısının ses tonunu tanıyabiliyor. Bu yapay zekayı ise başka bir dille kodluyorum. Ve şu an sadece bu yapay zekaya odaklanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tebrikler başarılar.
453476 dedi: Şu an yakın zamanda Türkiye'nin en iyi yapay zeka sistemi olacak bir işle uğraşıyorum. Sesimi tanıyor ve algılıyor. Özellikle yapımcısının ses tonunu tanıyabiliyor. Bu yapay zekayı ise başka bir dille kodluyorum. Ve şu an sadece bu yapay zekaya odaklanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tebrikler başarılar.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 920 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2021 #66 Forse dedi: Çünkü görünce Instagram ismi xxx_yqwsokakprenSI123_IStanbul olan kekolar geldi. Genişletmek için tıkla... Ama aklına geldi. Gerçekten keko olduğunu görmedin. Görmediğin bir şeyden emin olamazsın.
Forse dedi: Çünkü görünce Instagram ismi xxx_yqwsokakprenSI123_IStanbul olan kekolar geldi. Genişletmek için tıkla... Ama aklına geldi. Gerçekten keko olduğunu görmedin. Görmediğin bir şeyden emin olamazsın.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Mayıs 2021 #67 XEfe.Bey dedi: Süt herkesin içebildiği bir şeydir çok da sağlıklıdır bende sana sivilceli ergen diye hitap edeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Geldi konuyu nereye getirdi. Neyse isimden ciddiye almayacağım sadece küçük bir açıklama. Hayatında bu sözü yazacak bir şey yaşamadı.
XEfe.Bey dedi: Süt herkesin içebildiği bir şeydir çok da sağlıklıdır bende sana sivilceli ergen diye hitap edeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Geldi konuyu nereye getirdi. Neyse isimden ciddiye almayacağım sadece küçük bir açıklama. Hayatında bu sözü yazacak bir şey yaşamadı.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Mayıs 2021 #68 farukomr dedi: Tebrikler başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #69 XEfe.Bey dedi: Süt herkesin içebildiği bir şeydir çok da sağlıklıdır bende sana sivilceli ergen diye hitap edeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Muhteşem bir konu sapıtma.
XEfe.Bey dedi: Süt herkesin içebildiği bir şeydir çok da sağlıklıdır bende sana sivilceli ergen diye hitap edeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Muhteşem bir konu sapıtma.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 28 Mayıs 2021 #70 XEfe.Bey dedi: Süt herkesin içebildiği bir şeydir çok da sağlıklıdır bende sana sivilceli ergen diye hitap edeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Efe Bey, zincir(linç)kıranlar sizi bekliyor, savaşa katılacak mısınız?
XEfe.Bey dedi: Süt herkesin içebildiği bir şeydir çok da sağlıklıdır bende sana sivilceli ergen diye hitap edeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Efe Bey, zincir(linç)kıranlar sizi bekliyor, savaşa katılacak mısınız?