Senin gördüklerinin %90'ı aynı. Sosyal medyada gördüklerin kukla. Kendi çevren için konuş. Benim çevremin çocukları gayet saygılı.Yanlışlıkla 10 yazdınız herhalde. Gördüğüm Z kuşağı çocuklarının %90'ı aynı.
Ama gerçekten öğreniyorsa ben bu adamı daha üstün görürüm.
Anladığım kadarıyla konu mizah amaçlı değil. Bahsettiğin olaya gelirsek. Evet üsluplar ve tavırlar değişmeye başladı. Evrimleşiyoruz ama iyi mi kötü mü bilinmiyor.
Ayrıca C++ zordur. Nasıl öğrendiniz kısaca anlatır mısınız?
Yeni nesil erkekler kadın gibi giyiyor ayıp bee sakallı bıyıklı elinde tespih olan abilerim ne hallere düştü.
Eki Görüntüle 1045310
Bunu destekleyen bir kişinin imzası.
Bende Z kuşağındayım, ancak hiç öyle değilim.
Yakın zamanda ilk işim öğrenmek olacak zaten.Kekw cidden daha üstün görüyor iseniz, buyurun siz de C++ öğrenin .En azından kendinizi geliştirmiş olursunuz.
Ne var bu imzada? Arkadaş güzel ve havalı bir söz yazmış.Eki Görüntüle 1045310
Bunu destekleyen bir kişinin imzası.
Bende Z kuşağındayım, ancak hiç öyle değilim.
Arkadaş mizah yapmış olmalı. Umarım..Yani kardeşim. Allah aşkına sokakta elinde tespih olan keko amcalardan ne hayır gördün bir açıklar mısın? Hepsi biz namusumuzu koruruz a... Tipleri. Ciddi ciddi bunu yazmış olamazsın ya. Bu arada tespih kötü bir şey demiyorum.
Demek istediğim şey, herkesi sarmış bu üstünlük.İmzam mizah amaçlıdır. Ne çıkardın merak ediyorum veya art niyetli neden bakıyorsun mesaja?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.