Yeni neslin kendini üstün görmesi

Hocam eğer mizah amacıyla yazmadıysanız bu konuda ciddiyim sizi şirketimde istihdam edebilirim. Yazılımcı ihtiyacım var. Özellikle otonom elektrik motorları üzerinde.
Diğer konuya gelirsek kendini ben Z kuşağıyım şunu yaparım bunu yaparım olarak itham edenler bence ileride ülkenin taşeron işçileri ve çöpçüleri olacaklar. Bu işleri küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın.
Mizah değil hocam ciddi ciddi yapıyorum. Bana atarlanıyor hatta. Masal anlat diyorum, "Anlatmıyorum, Sıkıyorsa anlattır." Diyor. Kızıyor :D.

Teklifiniz için teşekkür ederim, Reşit olunca ilk işim kendi şirketimi kurmak olacak. Başarılar.

Hocam konudan sapıyoruz. Ceza yiyeceğiz. Mesaja yanıt vermezseniz iyi olur.

Z kuşağı en boş ve affedersiniz aptalı olabilir. Ben kendimi bu kuşağa katamam, çünkü genellemeye baktığımda bu elemanlara göre çok farklılıklarımız var.

Çok takmayın insanları hepsi gelip geçici.

Daha detaylı anlatmak gerekirse inanç olarak bir kaideleri yok. Sosyal medyadan vazgeçemezler.
Özellikle anne baba olacakları düşünemiyorum bile. İyi boşluğa sürükleniyoruz.
İyi yön olarak sadece eskiye göre gelenekçi olmayabilirler.

Ben böyle bakıyorum arkadaşlar, bu kuşaktan olup, böyle olmayan varsa üzerine alınmasın. Yazıyı beğenmeyende hiç bana kızmasın. Ben gördüğümü söylüyorum.

Sizin isminiz çok cool gerçekten yani hiç sorma. Bit Bit laf at sen oradan gerçekler acıdır. Enerji içeceklerini kafaya dikin siz süt içmeyene laf atın.
Gülmekten ağlamak üzereyim. Ciddiyim uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Hani diyorsunuz ya enerji içeceğini içip havalı olduğunu zanneden ergenler var şunlar var diye. Her yerde görmüştüm. Bana enerji içeceği içip havalı olduğunu zanneden bir insanın videosunu atar mısın? İddia ediyorum hayatında bir kere bile öyle bir insan görmedin. Süt içmeyenlere laf atın demiş. Söylediğim şeyi anlamadı sadece oradaki "Süt" kelimesine takıldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı