Merhaba arkadaşlar yeni bir laptop aldım performans testlerini yapıyorum sizce değerler nasıl? Başka hangi testleri yapmalıyım?
Sonuçlar normal ama cihaz biraz ısınıyor.
Sebebi ne olabilir? BIOS ve Windows güncel. Çok ses yaptığı için fanlar tam performansta değildi. Oyunlarda vesaire zorladığımda GPU Max 80 işlemci Max 87-88 görüyor. RAM düşük olduğu için ısınma olur mu?
RAM düşük olduğu için sıcaklık olmaz. Nitro 5 zaten biraz ısınan bir seri. Turbo Boost kapatın işlemci sıcaklığı düşer biraz. Hangi oyunda GPU 80 işlemci 88 oldu?
Bende 16 GB RAM'li olanı var yeni oyunlar High'da kasıyor Medium'da biraz düzgün oynanıyor. RTX 4050 güzel sanmıştım yanılmışım en az 4060 almak lazım.
Bende 16 GB RAM'li olanı var yeni oyunlar High'da kasıyor Medium'da biraz düzgün oynanıyor. RTX 4050 güzel sanmıştım yanılmışım en az 4060 almak lazım.
Performanstayken boşta bile en yüksek hızda çalışıyor. Otomatikte kullanıyorum boşta bayağı sessiz oyunda normal çalışıyor, performans gibi aşırı değil.Biraz daha ses yapmaya devam ederse ya laptopu kıracağım ya da iade edeceğim oyuna girdiğimde uçak kalkıyor sanıyorum.
Hocam PC boşta kaç RPM çeviriyor ve kaç derece görüyor? Oyuna girdiğinizde performans modunda kaç RPM çeviriyor en fazla kaç dereceyi görüyor? Sessiz moda aldığınızda bir süre sonra kendi kafasına göre fan açıyor mu?
Performanstayken boşta bile en yüksek hızda çalışıyor. Otomatikte kullanıyorum boşta bayağı sessiz oyunda normal çalışıyor, performans gibi aşırı değil.
Zannetmiyorum. Oyun bilgisayarı olup sessiz çalışanlar da bayağı üst modellerdir.14 gün olmadan iade etsem mi arada kaldım bu fiyat bandında sessiz çalışan var mı acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.