Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün GeForce Experience üzerinden son güncellemeyi indirdim fakat daha sonra yeniden başlattığımda mavi ekran hatası alıyorum sorun gider kısmına yönlendiriyor. Bilgisayarı sıfırla vs bir sürü seçenek çıkıyor karşımı hiçbir komuta uymuyor. Yeniden başlatıp tekrar mavi ekran hatası veriyor otomatik olarak yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 saattir uğraşıyorum.
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Ayrıca birkaçgün öncede aynı problemle karşı karşıya kaldım ek ssd takviyesi yapmıştım sisteme ondan sonra siyah ekranda kalıyordu sonra dp kablosunu çıkarıp hdmi a bağladım ve sistemi onar ekranına ulaşabilmiştim sistemi onar dedikten sonra bilgisayarım açılmıştı sonra tekrar game ready driverını yiklemeye çalıştım hata veriyordu sonra studio driverını yükledim ve bilgisayar kapat veya yeniden başlat seçeneğine bastıgımda emirlere uymuyordu pc kapama tuşuna 2-3 sn basılı tuttuktan sonra kapadım ve tekrar açtığımda bu mavi ekran hatasını alıyorum ve hiçbir komuta uymuyor