Yeni Özellik: Konu Öne Çıkarma

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.053
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Merhabalar,

Sosyal'de artan konularla birlikte maalesef her soruyu cevaplayamayabiliyoruz. Bu bağlamda bazen sorular alta kayabiliyor. Her ne kadar listeler oluştursak da yeni sorular, cevaplayabileceğimizden daha hızlı gelmekte.

Bu soruna bir çözüm olması için Sosyal'e yeni bir özellik ekledik: Öne Çıkar.

380424


Bu özellik sayesinde cevap almasını istediğiniz konunuzu ya da satış yapıyorsanız ilanınızı, ilgili bölümde en üste taşıyabileceksiniz.

Tabii ki bu özelliğin kötüye kullanılmaması için bir kısıtlaması mevcut: 24 saat içinde 2 öne çıkarma hakkı. 24 saat içinde bir veya birden fazla konuyu maksimum 2 defa öne çıkarabilirsiniz. Farklı kategorilerde farklı konularınız varsa bunları aynı gün içerisinde öne çıkarabilirsiniz.

Bu yeni özellik ile cevapsız kalan ya da farklı cevaplar bekleyen konuların kolaylıkla beklediği cevabı alacağını temenni ediyoruz.

Daha iyi bir Sosyal deneyimi için yeni özellikler eklemeye ve XenForo'yu güncellemeye devam edeceğiz :)

Desteğiniz ve sabrınız için teşekkür ederim.

Son güncelleme: 26 Mart 2019
 
Son düzenleme:
Güzel olmuş. Satırlarca "Güncel." yazısını görmekten iyidir :D

@Saykopat Hayır. Konunuz cevaplanmayıp alt sıralara düştüğünde "Güncel." yazmayacaksınız artık. "Öne Çıkar" butonuna tıklamanız yeterli.
Şaka etmiştim ama gülücük koymak gerekiyormuş anlaşılması için:D
 
Peki bir konuyu öne çıkarma dışında konuya ek bir açıklama yaparak güncellemek halen devam edecek mi? Örneğin sorunumuzla ilgili bir gelişme yaşandı ve konuyu güncellememiz gerekti. Bunu yaptığımızda da konu en üste çıkmış olacak mı?

Konu dışı fakat forumun saat sisteminde sorun mu var? Üstteki mesajımı bugün öğlen saatlerinde yazdığım halde şuan konuyu izlediğimde mesajı yazdığım saat 23:46 olarak gözükmekte. Benden önceki mesajda Furkan Bektaş ben yazıyı yazarken yazdı o mesajın yazılma saatinde de 23:45 yazıyor. @Recep Baltaş @MF
SS-01.png
 
Peki bir konuyu öne çıkarma dışında konuya ek bir açıklama yaparak güncellemek halen devam edecek mi? Örneğin sorunumuzla ilgili bir gelişme yaşandı ve konuyu güncellememiz gerekti. Bunu yaptığımızda da konu en üste çıkmış olacak mı?
Bu konu hakkında herhangi bir kısıtlama yok, istediğiniz kadar bilgi girin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı