4 459349 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 645 Çözümler 5 30 Eylül 2021 #11 sevkanbas dedi: Kusura bakma cevap veremedim. Dev kanala geçersen hiçbir şey olmaz. Her şey aynı kalır. Sadece Update gelir onu yaparsın. Memnun olmazsan çıkar Update'i silersin. Genişletmek için tıkla... Yeni mağaza da yayınlanmış oda mi dev kanalına var.
sevkanbas dedi: Kusura bakma cevap veremedim. Dev kanala geçersen hiçbir şey olmaz. Her şey aynı kalır. Sadece Update gelir onu yaparsın. Memnun olmazsan çıkar Update'i silersin. Genişletmek için tıkla... Yeni mağaza da yayınlanmış oda mi dev kanalına var.
sevkanbas Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #12 459349 dedi: Yeni mağaza da yayınlanmış oda mi dev kanalına var. Genişletmek için tıkla... Evet dev kanalında var. sevkanbas dedi: Evet dev kanalında var. Genişletmek için tıkla... Ben windows 11 deyim. Beta kanalındayım. Dev olmadığım için bana güncelleme gelmedi. Aynısı fotoğraflar uygylaması içinde geçerli
459349 dedi: Yeni mağaza da yayınlanmış oda mi dev kanalına var. Genişletmek için tıkla... Evet dev kanalında var. sevkanbas dedi: Evet dev kanalında var. Genişletmek için tıkla... Ben windows 11 deyim. Beta kanalındayım. Dev olmadığım için bana güncelleme gelmedi. Aynısı fotoğraflar uygylaması içinde geçerli
4 459349 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 645 Çözümler 5 30 Eylül 2021 #13 sevkanbas dedi: Evet dev kanalında var. Ben Windows 11 deyim. Beta kanalındayım. Dev olmadığım için bana güncelleme gelmedi. Aynısı fotoğraflar uygylaması içinde geçerli. Genişletmek için tıkla... Benim derdim 5 Ekim'de gelecek mi güncelleme ile şu an kurayim mi dev kanalı.
sevkanbas dedi: Evet dev kanalında var. Ben Windows 11 deyim. Beta kanalındayım. Dev olmadığım için bana güncelleme gelmedi. Aynısı fotoğraflar uygylaması içinde geçerli. Genişletmek için tıkla... Benim derdim 5 Ekim'de gelecek mi güncelleme ile şu an kurayim mi dev kanalı.
sevkanbas Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #14 459349 dedi: Benim derdim 5 Ekim'de gelecek mi güncelleme ile şu an kurayim mi dev kanalı. Genişletmek için tıkla... Kur beğenmezsen çıkarsın. 5 ekimide bekleyebilirsin. Dev kanal sana zarar vermez.
459349 dedi: Benim derdim 5 Ekim'de gelecek mi güncelleme ile şu an kurayim mi dev kanalı. Genişletmek için tıkla... Kur beğenmezsen çıkarsın. 5 ekimide bekleyebilirsin. Dev kanal sana zarar vermez.