Yeni paket ile WoW'a başlanır mı?

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
Selam uzun süredir bu oyuna başlamak istiyorum ama hep erteliyordum. Maddi olarak sıkıntım kalmadığı için başlamak istiyorum ki şu anda dragonflight paketinin içinde ekstradan 1 ay gametime da varmış. Yeni başlayan birisi için ne önerirsiniz? Hikayeyi yakalamak çok mu zor? sadece dungeon spamlayarak level kasmak sağlıklı mı? Ben Support karakter oynamayı seviyorum ama yeni baslayan birisi bunları oynarken zorlanır deniyor siz neler düşünüyorsunuz?
WoW oynayan kitle forumda çok yok sanırım ben pek rastlamadım ama görenler cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oynuyorum aktif olarak. Support derken healer vb. demek istiyorsun sanırım evet zorlanabilirsin. Şu an başlamak için en iyi zaman. Bir ay içinde eğer aktif 3-5 saat arası bir zaman ayırabilirsen token ile de WoW aylığına devam edebilirsin para vermeden.

Aslinda baslanir ama yalniz kalirsan sikici oluyor. Ekip sart.
Ekip bulabilirsem ekiple oynayacağım.

Ben oynuyorum aktif olarak. Support derken healer vb. demek istiyorsun sanırım evet zorlanabilirsin. Şu an başlamak için en iyi zaman. Bir ay içinde eğer aktif 3-5 saat arası bir zaman ayırabilirsen token ile de WoW aylığına devam edebilirsin para vermeden.
24 yaşında kamu personeliyim akşamları işten sonra bilgisayar başındayım ortalama 3-4 saat haftasonlari da vaktim oluyor. Aktif guildin var ise küçük caplida olur dahil olabilirsem sevinirim.

Son düzenleme:
Ekip bulabilirsem ekiple oynayacağım.

24 yaşında kamu personeliyim akşamları işten sonra bilgisayar başındayım ortalama 3-4 saat hafta sonları da vaktim oluyor. Aktif guildin var ise küçük caplida olur dahil olabilirsem sevinirim.

Guild bulma konusunda sıkıntın yaşamazsın oyunun Community'si güzel. 3-4 saat akşamları yeterli olur evet. Benim guildim raiding guildi fakat social olarak da katılabiliyorsun ne kadar katkısı olur bilemem.

Guild bulma konusunda sıkıntın yaşamazsın oyunun Community'si güzel. 3-4 saat akşamları yeterli olur evet. Benim guildim raiding guildi fakat social olarak da katılabiliyorsun ne kadar katkısı olur bilemem.
Peki sürekli dungeon spamlayarak level kasmak sağlıklı mı?

Hocam 10-60 arası sağlıklı evet zamandan çok kazanıyorsunuz. Ama hani oyunun keyfini de çıkarmak isterseniz haritada kasabilirsiniz fakat çok daha ağır level kasarsınız.
Anladım hocam teşekkürler başlangıç için karakter önerin var mı Steam iadeden param gelir gelmez başlayacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı