Yeni PC almak mı işlemci ve GPU yenilemek mi?

Bilgisayar fiyatları bu kadar artmışken (Bir Tr*ndyol PC bile 9.000TL, i7 1.nesil :D) yenilemek en iyisi olur. Darboğaz yapmaz diye düşünüyorum ki arkadaşlar da öyle cevap vermişler zaten.

Hocam krizini buldun mu ekran kartını 2500e bile satarsın. Millet nasıl parçalara nasıl paralar veriyorlar. Ama tavsiye etmiyorum kesinlikle, konuda tam bilgili olmayan insanları kazıklamayı.
Hocam ben sarı sitede araya araya buldum 1100 liraya aldım aynı ekran kartını.

Hocam ben sarı sitede araya araya buldum 1100 liraya aldım aynı ekran kartını.

Yok hocam zaten bulursun o fiyata. Ben dalgasına dedim.

Hocam şimdi mesele şöyle, ilk önce 2. el almak istemiyorum, bütçe konusuna gelince, para biriktirmeyi düşünüyorum, ama 14-15 bini aşmazsa iyi olur.

Hocam işlemciyi sıfır alırsın hocam şu an 5600 3500 TL. Sıfır almanı tavsiye etmemim sebebi 2.elleri sıfırla aynı fiyat. Geri kalan 11 - 12 bine ise 2.el temiz kart alırsın. Şu an sıfır alacağın kart 2.el alacağın karttan daha düşük model olacaktır.

Sisteminin temeli sağlam, işlemciyi 5600 yap ekran kartını 6600 yap mis gibi olur. İşlemciyi 3K civarına, ekran kartını ise 4500'e bulabilirsin. Eski işlemcini ve ekran kartını da 2500 civarına satarsın.

Bence de hocam öyle yapacağım, eskileri de toplam 1600-1700 gibi fiyatlara satarım.

Yok hocam zaten bulursun o fiyata. Ben dalgasına dedim.

Hocam işlemciyi sıfır alırsın hocam şu an 5600 3500 TL. Sıfır almanı tavsiye etmemim sebebi 2.elleri sıfırla aynı fiyat. Geri kalan 11 - 12 bine ise 2.el temiz kart alırsın. Şu an sıfır alacağın kart 2.el alacağın karttan daha düşük model olacaktır.

Hocam ben 2. el pek sevmiyorum, zaten tanıdık bir bilgisayarcıdan alacağım, yine de teşekkürler.

Son düzenleme:
Bence de hocam öyle yapacağım, eskileri de toplam 1600-1700 gibi fiyatlara satarım.

Hocam ben 2. el pek sevmiyorum, zaten tanıdık bir bilgisayarcıdan alacağım, yine de teşekkürler.

Hocam tanıdık bilgisayarcı işin içine giriyorsa sıkıntı büyük olabilir. Geçen forumda bir arkadaşa tanıdık bilgisayarcı 10k etmeyecek sistemi 18 k ya satıyordu ve arkadaş almaya kararlıydı en son. Sonra ne oldu bilmiyorum. O yüzden dikkat etmek lazım 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı