Yeni PC almak vs PS5

3050 Ti i5 12500H'lı laptopum var bunun yerine 30 bin liraya masaüstü mü toplamalıyım yoksa PS5 mi?
Masaüstü biraz daha iyi ama bu senin yapacağın bir tercih ya bilgisayarda oynamayı seversin yada psde oynamayı seversin. Benim bir önerim yok ikisininde ayrıcalıkları var çünkü.

Bende de aynı laptop var bence satmana gerek yok şimdilik gayet yeterli VRAM 4 GB olsa da işlemci sayesinde çoğu oyunda 60FPS sağlıyor. Ama ben satacağım yine de diyorsan 23K ya satarsın Max. PC toplamak PS5 ten daha mantıklı olur bu arada.

PS5 ikinci elleri 13bine kadar düşmüş bulunmakta bunu gözden geçirmeni öneririm 13bin TL civarına PS5 aldım ben tertemiz. Laptopunda iyi kötü iş görür günlük olarak onu kullanırsınız oyun içinde PS5 tabii oyun fiyatları falan filan derken yine PC çok daha mantıklı oluyor.

3-5 PS5 oyunu alsa o laptopun parasını geçmiyor mu? ( Aylık ödemede iyi oyunlar varsa bilemicem )

Bir tane oyun 2K desek 12 oyun alsa laptopun parasını geçiyor o yüzden satılacaksa masaüstü toplanmalı. Bana sorarsanız satılmamalı. Ben 2 sene daha götüreceğini düşünüyorum bu laptopun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı