Yeni PC için maksimum monitör Hz değeri ne olmalı?

furkan1343

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz: Lenovo yoga slim 6i
GPU: İris xe graphics
Cpu: Intel Core i5-1240P (12th Gen), 1.70 GHz (enfektre evo i5)
Ram: 8 GB
SSD: 470 GB
Hard disk: Yok
Ekran tazeleme hızı: 60 HZ
Panel: IPS
Çözünürlük: 2880x1800
Parlaklık: 300-400 nit
Ana kart: LENOVO LNVNB161216
inç: 14 inç
Merhaba, arkadaşım yakında yeni bir PC alacak. O da teknik konulardan pek anlamadığı için toplama işini bana bıraktı, ancak maksimum kaç Hz monitör alabileceğimizden emin değilim.

Merhaba, arkadaşım yakında yeni bir PC alacak. O da teknik konulardan pek anlamadığı için toplama işini bana bıraktı, ancak maksimum kaç Hz monitör alabileceğimizden emin değilim.
Bütçenizin ve hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu sistem + monitör önerisi konusu açıp beni etiketleyin.

Bütçeye göre 144-165-180 alabilirsin bütçe varsa 240 lara felan da çıkabilirsin bu üçünün arasında uçurum bir fark yok. Alacağın marka ama iyi olsun. Dandik markalara para vermeyin.

Bütçeye göre 144-165-180 alabilirsin bütçe varsa 240 lara felan da çıkabilirsin bu üçünün arasında uçurum bir fark yok. Alacağın marka ama iyi olsun. Dandik markalara para vermeyin.
Kötü markaların bile iyi modelleri olduğu gibi, iyi markaların da kötü modelleri var. Bu yüzden marka yerine model seçimi daha önemli. Hangi monitörü alacağına dair bir konu açması faydalı olur.

Kötü markaların bile iyi modelleri olduğu gibi, iyi markaların da kötü modelleri var. Bu yüzden marka yerine model seçimi daha önemli. Hangi monitörü alacağına dair bir konu açması faydalı olur.

Bu da doğru ama ASUS mu Gamepower mı dendiği zaman bence arada çok fiyat ve özellik farkı yoksa ASUS alınmalı. Yani 144 Hz ASUS bence 180 Hz Gamepower tarzı markalardan daha iyidir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı