Yeni PC toplama mı iPhone 6 mı

Ceyhun26

Hectopat
Daha fazla  
Telefonum Xperia sola çok eskidi ne kadar rom atsamda işimi görmüyor ama PC de eski karar veremiyorum bütçe 2.500 TL

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    38 KB · Görüntüleme: 493
Bu kararı kendin vermelisin. Eğer telefonu daha çok kullanıyorsan iPhone 6 al. Fakat bilgisayar başında daha çok vakit geçirip , yeni çıkan oyunları oynamak istiyorsan iyi bir bilgisayar toplanabilir o bütçeye :)

İş orda karar veremiyorum PC toplamak mantıklı geliyor iPhone 6 2.499 vermektense ama telefon çok kötü her tarafı çizik pil ömrü doldu 1320 mah zaten :kararsız:

Ben olsam PC toplardım. Ama tamamen senin önceliklerine bağlı bir karar. Yine de bilgisayar toplamak daha mantıklı 2.500 TL ye güzel bir oyun bilgisayarı toplayabilirsin. Telefonu napıcan ki zaten bilgisayar gibi başında saatlerce durulmaz ;)

Telefon için para biriktiriyorum zaten üstünü ailem tamamlayacak başka hiç bir teknolojik alet alamam. Android ram çok yiyor ve rom atmakla falan çözülmüyor telefon kötü oldu batarya yetmiyor.:kararsız:

Telefon için para biriktiriyorum zaten üstünü ailem tamamlayacak başka hiç bir teknolojik alet alamam. Android ram çok yiyor ve rom atmakla falan çözülmüyor telefon kötü oldu batarya yetmiyor.:kararsız:

Uzun sene kullandığın için bataryan ölmüştür. Iphone kullanırken de bir gün ölecek batarya :) Ayrıca içi gereksiz ve kullanmayacağımız uygulamalarla doldurulmamış telefonlar RAM harcamıyor. (Bkz: Nexus serileri ve Zenfone)

O zaman 1000-1500 arası bir telefon al. Kalan 1000-1500 lira ile de sistemini yükselt. Ram ekle yeni ekran kartı ve işlemci al.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı