Yeni PC ve thread stuck in device driver hatası

hihahoooo

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni kasa aldım Ryzen 5 3400G islemcili ve ASRock B450M anakartlı bir sistem. Fakat günde iki üc kere bazen oyunlarda bazen, masaüstünde kitlenip mavi ekran verip reset atıyor. Mavi ekran kodunda thread stuck in device driver yazıyor denemediğim şey kalmadı. Biri yardımcı olursa çok sevap işleyecek sinirlerim bozuldu😂

Tray olarak derken anlayamadım ben
Montajsız bi şekilde aldım ben kurdum nasıl yollayacam geri bilmiyorum numarasinızı verirseniz özelden yazsam size zahmet olmazsa rahatsız etmezsem
İşlemci kutusuz muydu? Teknobiyotik destek bölümünden talep oluşturup yardım alabilirsiniz yine yardım isterseniz instagram üzerinden yardımcı olmaya çalışırım.

BIOS'u 3.20'ye aldım sorun düzeldi. Bir hayır duanızı alırım.
benim anakart colorful battle-ax b450m-hd v14 bunun sürümü şuan 5.14 kaç yapmam gerek bilmiyorum delirecem
İşlemci kutusuz muydu? Teknobiyotik destek bölümünden talep oluşturup yardım alabilirsiniz yine yardım isterseniz instagram üzerinden yardımcı olmaya çalışırım.
evet işlemci kutusuzdu. ne yapsam olmuyor ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı