Yeni PC ve thread stuck in device driver hatası

hihahoooo

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni kasa aldım Ryzen 5 3400G islemcili ve ASRock B450M anakartlı bir sistem. Fakat günde iki üc kere bazen oyunlarda bazen, masaüstünde kitlenip mavi ekran verip reset atıyor. Mavi ekran kodunda thread stuck in device driver yazıyor denemediğim şey kalmadı. Biri yardımcı olursa çok sevap işleyecek sinirlerim bozuldu😂

Dosya Ekleri

• F13636D2-7D51-40B2-990F-A4C9F6662F48.jpeg
    F13636D2-7D51-40B2-990F-A4C9F6662F48.jpeg
    300,2 KB · Görüntüleme: 38
Bugün de çözülemezse iade talebinde bulunucam.

Bu şekilde.

Bu rehberi düzgünce uygula.

Sfc /scannow rehberini uygula.

BIOS'u sıfırlamayı dene.

donanım arızalarını kontrol et.

Mavi ekran sorun gidericiyi çalıştırın

Yine olmuyor ise ekran kartın da bir arıza var demek.

Bu rehberi düzgünce uygula.

Sfc /scannow rehberini uygula.

BIOS'u sıfırlamayı dene.

donanım arızalarını kontrol et.

Mavi ekran sorun gidericiyi çalıştırın

Yine olmuyor ise ekran kartın da bir arıza var demek.
Bu konuyu görmüştüm uyguladım fakat olmadı yine.Her şeyin kutusunu yollamışlar işlemcinin kutusunu göndermemişler bozuk olma ihtimalinden şüpheleniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yeni kasa aldım Ryzen 5 3400G islemcili ve ASRock B450M anakartlı bir sistem. Fakat günde iki üc kere bazen oyunlarda bazen, masaüstünde kitlenip mavi ekran verip reset atıyor. Mavi ekran kodunda thread stuck in device driver yazıyor denemediğim şey kalmadı. Biri yardımcı olursa çok sevap işleyecek sinirlerim bozuldu😂
Çözebildiniz mi sorunu şuan aynısı bende var çözemiyorum ne yaptıysam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı