Yeni PC'de driverlar nasıl güncellenir?

bilal3092

Centipat
Arkadaşlar merhaba,
Bugün yeni PC aldım ve sürücüleri güncellemek istiyorum. Hangi sürücüleri güncellemeliyim ve nasıl güncellemeliyim?
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum çünkü bilgisayar konusunda pek bir bilgim de yok açıkçası. :)

Öncelikle hayırlı olsun. Windows 10 kendisi kuruyor. El ile kuracaksanız chipset, ses, ekran, ethernet driverleri guncellemeniz gerekiyor. Dizüstü ise touchpad vb kurmalısınız. Dizüstü bilgisayar sahibi iseniz bilgisayarınızın üretici sayfasından indirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chipset ve GPU sürücüsünü el ile kurmanız yeterlidir diğerlerini Windows'a bırakabilirsiniz. Sadece ek olarak SSD kullanıyorsanız yazılım üzerinden firmware güncellemesi var ise onu güncelleyin.

DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal İle GPU sürücüsünü temiz kurulum ile güncel kurulum yapın.

Arkadaşlar ekran kartım Asus RX580 onun en güncel sürümünü indirdim. Başka güncelleme yapmadım. Anakartım Asus Prime B450M-K. Asus'un kendi sitesine girdiğimde ise bunlar çıkıyor. Hepsini indirip güncellemeli miyim?
Adsız.png

Windows 10 Auto kuruyor zaten bu arada driver booster isimli mantıksız bir uygulama yapmışlar denemenizi asla tavsiye etmem ethernet güncellemesi gelmiş yapayım dedim siteye giriyorum kendi kendine gidiyor falan uyumsuz şeyler buluyor 1909 güncellemesi ile otomatik güncelledi zaten

Windows 10 Auto kuruyor zaten bu arada Driver Booster isimli mantıksız bir uygulama yapmışlar denemenizi asla tavsiye etmem Ethernet güncellemesi gelmiş yapayım dedim siteye giriyorum kendi kendine gidiyor falan uyumsuz şeyler buluyor 1909 güncellemesi ile otomatik güncelledi zaten.

Hocam bende Driver Booster kullanıyordum ekran kartım hariç ve şu an format attım ekran kartı hariç diğer Ethernet ve ses driverlarımı nereden yüklemeliyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı