ASGARD!
Hectopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar ben birkaç gün önce yeni bir bilgisayar topladım dün elime geçti bu sabahla beraber 2. günüm herşey iyi hoş fakat internet çok yavaş ve ben bunun için birkaç neden düşündüm lütfen yardımcı olun sizde nedenini bulalım çözelim.
1-BİOS Güncellemesi olabilir diye düşündüm fakat hayatında biosa girmemiş insanlar var ve onlarınki güncel değil ama internetleri gayet normal sizce bu mudur?
2-Ben normalde wifi modeme sahibim yani ethernet kablom felan yoktu gittim direk birtane ethernet kablosu alıp taktım ayrıca yapmam gereken birşey mi vardı ?
3-İnternet sağlayıcımla bugün görüşeceğim fakat onlarla ilgili bişey mi bilemiyorum eski laptopumda akk de iken bile 750-800 kb ile indirirdim.
Şuan steamden oyun indirme hızım 430kb felan bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
1-BİOS Güncellemesi olabilir diye düşündüm fakat hayatında biosa girmemiş insanlar var ve onlarınki güncel değil ama internetleri gayet normal sizce bu mudur?
2-Ben normalde wifi modeme sahibim yani ethernet kablom felan yoktu gittim direk birtane ethernet kablosu alıp taktım ayrıca yapmam gereken birşey mi vardı ?
3-İnternet sağlayıcımla bugün görüşeceğim fakat onlarla ilgili bişey mi bilemiyorum eski laptopumda akk de iken bile 750-800 kb ile indirirdim.
Şuan steamden oyun indirme hızım 430kb felan bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
Son düzenleyen: Moderatör: