Yeni PC'de "no signal" hatasi

Berk1903

Hectopat
Beyler merhaba ben yeni masaüstü bilgisayar aldım içinden çıkan bütün kabloları yerine taktım ama bilgisayarı açınca monitorde "no signal" diye bir yazı çıkıyor, kutunun içinden monitör driver yazan bir CD çıktı onumu yüklemem lazim? Eğer onu yukleyeceksem nasıl yukleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi yazın ona göre konuşalım.
2. nesil ryzen veya 7. nesil intel işlemciyle önceki nesil anakart kullanıyorsanız bios güncellemesi gerek.

Beyler pardon. Vga kablosu yerine HDMI kablosu takmışım, ama kutudan vga kablosu çıkmadı. Şimdi gidip alsam ve bağlasam monitöre görüntü gelirmi ?

Hocam ekran kartının görüntü girişine taktığına emin ol ve sonra monitörün tuşlarından giriş tipini seçme var mı yok mu ona bak. Aynısını yaşadım saatler sonra tek bir tuş ile giriş tipini seçince görüntü geldi.

Beyler pardon. Vga kablosu yerine HDMI kablosu takmışım, ama kutudan vga kablosu çıkmadı. Şimdi gidip alsam ve bağlasam monitöre görüntü gelirmi ?
Monitöre bağladığın kabloyu nereye bağladığını söyler misin?
Ben ilk topladığımda kabloyu anakarta takmıştım neden göründü gelmediğinide anlayamamıştım :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı