Yeni PlayStation 4 alacaklara tavsiyeler

DarkVide121

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle ben başlıyorum devamını getirin bilmeyen arkadaşlarımız faydalansın. Özellikle 2. el alacakların okuması gereken bir yazı olsun :)
-Mat kasadan uzak durmak lazım (genel olarak sıkıntılı olan modellerdir. Isı, ses, FPS düşüşleri.
-Cihazın arkasında vidalarını olduğu kısımda bandrol olacaktır daha önce bir işlem yapıldıysa sökülmüştür, mutlaka dikkat etmek lazım.
-Cihaz ban yemiş olabilir mutlaka internete bağlanıp PSN hesabına giriş yapılmalıdır.

Benim aklıma gelenler bunlar sizlerde bilmeyen veya yeni alacak arkadaşlara tavsiyelerinizi yazmayı unutmayın.

Benim şahsi düşüncem artık PS4 alınmaz, cihaz 11 yıllık olmasına rağmen Series S ile kapışıyor o fiyata PS4 almak yerine 2.el Series S daha makul.

Hocam PS4'ün mat kasaları slim kasalar, yani asıl mat kasar alınmalı, parlak kasalar fat olanlar.

-Slim tercih edilmeli

-Daha önce işlem görmüş olmamalı

-CD girişine bakılmalı

-Kol verilecekse yan sanayi olup olmadığına bakın, sonradan başınız ağrır

-Mutlaka satıcınız PS'yi açarken video çekmesini isteyin ve fan sesi olup olmadığına bakın.

Hocam PS4'ün mat kasaları slim kasalar, yani asıl mat kasar alınmalı, parlak kasalar fat olanlar.

-Slim tercih edilmeli

-Daha önce işlem görmüş olmamalı

-CD girişine bakılmalı

-Kol verilecekse yan sanayi olup olmadığına bakın, sonradan başınız ağrır

-Mutlaka satıcınız PS'yi açarken video çekmesini isteyin ve fan sesi olup olmadığına bakın.
Düzeltme, FAT ve SLİM kasalar da matmış

Technopat Haberler

Geri
Yukarı