Bildiğiniz gibi yeni PS Plus'e çıktı ama aklımda soru işaretleri var. PS Plus'e extrayı almayı düşünüyorum. İşte aldığımda ne olacak? Oyunlara extra para verecek miyim ve PS Plus'ın mantığı ne açıklar mısınız? Bugün yeni Türkiye'de satışa sunuldu zaten.
Bir Essential, Extra ya da Premium üyelik planında PlayStation Plus’a katılın ve yüzlerce PS4 ile PS5 oyununa, çevrimiçi çok oyunculu oyunlara, klasikler kataloğuna, özel indirimlere ve daha fazlasına erişin.
Bir sorun olacak hiçbirinde bulamadım ya da dikkat edemedim ben 3 aylık PS Plus'e extraya 165 TL verip alırsam oyun kütüphanesindeki o bütün oyunlar (Deluxe dahil olanlardan bahsetmiyorum) benim mi oluyor, mesela RDR 2, Sniper elit 5 gibi oyunlar PS Plus'e extranın süresi bitene kadar benim mi oluyor?
Bir Essential, Extra ya da Premium üyelik planında PlayStation Plus’a katılın ve yüzlerce PS4 ile PS5 oyununa, çevrimiçi çok oyunculu oyunlara, klasikler kataloğuna, özel indirimlere ve daha fazlasına erişin.
Bir sorum olacak hiçbirinde bulamadım ya da dikkat edemedim. Ben 3 aylık PS Plus Extra'ya 165 TL verip alırsam oyun kütüphanesindeki o bütün oyunlar (Deluxe dahil olanlardan bahsetmiyorum) benim mi oluyor, mesela RDR 2, Sniper elit 5 gibi oyunlar PS Plus'e extranın süresi bitene kadar benim mi oluyor?
Almak için sepete ekledim iptal edene kadar 3 ayda bir otomatik olarak 165,00 TL tutarında ücret ödeyeceksiniz. yazıyor ben sadece 3 ay almak istiyorum yani 2 ay 29 gün kullanıp son gün üyeliği sonlandıracak mıyım?
Bir sorun olacak hiçbirinde bulamadım ya da dikkat edemedim ben 3 aylık PS Plus'e extraya 165 TL verip alırsam oyun kütüphanesindeki o bütün oyunlar (Deluxe dahil olanlardan bahsetmiyorum) benim mi oluyor, mesela RDR 2, Sniper elit 5 gibi oyunlar PS Plus'e extranın süresi bitene kadar benim mi oluyo