Yeni PSU almama rağmen kernel 41 63 hatası

WindowsHata

Centipat
Katılım
29 Temmuz 2022
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk başta tamamen yeni anakart-işlemci-RAM almama rağmen sistemi eski PSU ile kullanırken RAM'leri 3200 MHz'den 3600'e çıkarmaya çalıştığımda bilgisayar açılmamıştı o zaman boş vermiştim sistemi kullanmaya devam ettim ve sonrasında LoL oynarken sistem sürekli siyah ekran verip kafasına göre bazen kapanıyor, bazen kapanmadan kasa çalışmaya devam ediyordu. Yazılımsal her şeyi denedikten sonra yeni PSU aldım ve BIOS'a girip bir RAM'leri 3600'e çıkarayım dedim ve sorun olmadan çıktı 3600 MHz'ye.

O an dedim ki "vay be demek voltaj artınca PSU yetmiyordu eskisinde sorun çözülmüş". Ancak tekrardan bir LoL gireyim dedim 30 dakika sonra yine önce fare imlecim, sonra ekranım dondu...
Ancak ekran kartını FurMark ile test ettiğimde maksimum 10 dakikada 79 derece oluyor ve kapanmıyor. Bilgisayar boştayken bile neden siyah ekran veriyor? Hiçbir FPS kaybı vb. de yok aksine 300 FPS sabit CS:GO oynayabiliyorum. Sıcaklıklarda hiçbir sorun yok, oyunlarda 70 dereceyi hiçbir şekilde geçmiyor. Şu an sadece M.2 SSD kullanıyorum ve onu da bu sorundan sonra aldım.

İşlemci i3 13100F yeni, anakart B660M-A D4 yeni, G.Skill 2x8 3600 MHz RAM'ler yeni, RX 570 eski ve geri kalan her şey yeni.
Ayrıca dikkatimi çeken Technopat Sosyal'de en az 10 kişinin bu hatayı benzer zamanlarda yaşamaya başlaması ve hepsi AMD ekran kartı. Ancak DDU ile de sürücüleri kaldırıp WHQL yüklendiğinde de kimse çözüme ulaşamıyor.
 
Memtest86 ile bellekleri test ettiniz mi hocam?
Evet hem Memtest ile hem Windows'un da vardı onunla da ettim.

Dostlar ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırdım "Microsoft temel görüntü bağdaştırıcsı" olarak gözüküyor ve siyah ekran ve reset sorunum yok bir süredir ancak 10 FPS şuan her şey.
Yani burada sorunu anlamadım ekran kartı mı bozuk driver mi? Driver olmadan bilgisayarı 10 FPS mi kullanacağım lütfen aydınlatın.

Güncellemek için yazıyorum, bu şekilde çözdüm ancak sorunun nerede olduğun anlamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı