AMD 3100-MSI GTX1650 SUPER GAMING X-A320M-A PRO-CRUCIAL 480GB-GSKILL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu sisteme 8 GB daha RAM ekleyerek aldım yani 2x8 RAM şeklinde. PC deneme sürümüyle gelecek orijinal Windows için 1.500 gibi bir fiyat verdiler zaten ben crackli kurmayı düşünüyordum o kadar verecek param yok çünkü peki bu korsan Win nereden kurabilirim bazı yerlerde 10 liraya Key satılıyor diye duymuştum tavsiyeniz nedir bilgilendirir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Bir de bu sisteme Xigmatek X-Calibre EN40704 500W PSU yeter mi?
AMD 3100-MSI GTX1650 SUPER GAMING X-A320M-A PRO-CRUCIAL 480GB-GSKILL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu sisteme 8 GB daha RAM ekleyerek aldım yani 2x8 RAM şeklinde. PC deneme sürümüyle gelecek orijinal Windows için 1.500 gibi bir fiyat verdiler zaten ben crackli kurmayı düşünüyordum o kadar verecek param yok çünkü peki bu korsan Win nereden kurabilirim bazı yerlerde 10 liraya Key satılıyor diye duymuştum tavsiyeniz nedir bilgilenidirir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Bir de bu sisteme.
Direkt olarak korsan kurmayıp Windows 10 sitesinden ISO dosyasını indirip de orijinal ama etkinleştirilmemiş, daha güvenilir bir Windows kurabilirsiniz. KMS zararlı bir programdır, onu hiç düşünmeyin bile. Windows kurmak için de illa 600₺ vermiyoruz yani.