Yeni RAM alırken ne yapılmalı?

Bütçe
99999999999₺

gpukiller31

Hectopat
Anakart
PRIME H310M-D R2.0
İşlemci
Intel Core i3-9100F
Arkadaşlar anakartım ASUS PRIME H310M-D R2.0, şuan üzerinde 1 adet Kingston 8 GB RAM var, RAM almak istiyorum, şimdi bunun aynısından bir tane daha mı almak mantıklı, yoksa farklı marka veya farklı özelliklere sahip bir RAM mi almak mantıklı? RAM konusunda çok bilgim yok, ne yapmalıyım?

Bendeki sanırım bu:

Son düzenleme:
Arkadaşlar anakartım ASUS Prime H310M-D r2.0, şu an üzerinde 1 adet Kingston 8 GB RAM var, RAM almak istiyorum, şimdi bunun aynısından bir tane daha mı almak mantıklı, yoksa farklı marka veya farklı özelliklere sahip bir RAM mi almak mantıklı? RAM konusunda çok bilgim yok, ne yapmalıyım?

düzeltme: Bu laptop RAM'iymiş sanırım, dikkatli bakmadım kusura bakmayın ama aynı bendekiyle aynı özellikleri taşıyor. 2400 MHz ve DDR4

Bendeki sanırım buydu:

Laptop RAM'ı masaüstü PC'ye uymaz ikisi farklı şeyler. RAM alırken de aynı marka aynı model özellikler olursa iyi olur. Düğer türlü uyumsuzluk sorunları olur sıkıntı çıkarır mavi ekran hatası falan alırsın. Mevcut elindekinden pıyasada yoksa yenı al tamamen daha ıyı olur senın için.

Laptop RAM'ı masaüstü PC'ye uymaz ikisi farklı şeyler. RAM alırken de aynı marka aynı model özellikler olursa iyi olur. Düğer türlü uyumsuzluk sorunları olur sıkıntı çıkarır mavi ekran hatası falan alırsın. Mevcut elindekinden pıyasada yoksa yenı al tamamen daha ıyı olur senın için.
Sonradan fark ettim zaten tam dikkat etmedim resimlere ve yazılara biliyorum laptop ramiyle uyum saglamayacagini 😀

Bütçe gerçekten belirttiğiniz gibiyse bir ev, araba ve 4090 ekran kartına sahip bir sistem alabilirsiniz. Lütfen gerçek bütçeyi belirtin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı