Yeni RAM sonrası MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

curseofeanor

Hectopat
Merhaba, geçen pazar MediaMarkt'tan şu RAM'i aldım bu da bilgisayarımı aldığımda takılı olan RAM. Takar takmaz herhangi bir sorun hata vermeden saatlerce oyun oynadım herhangi bir mavi ekran donma vs yaşamadım.

2 Gün önce CS GO'da deathmatch oynarken menüye dönüp tekrar girmek istedim dust 2 harita hatası verdi harita bozulmuştur vs derken CS GO'yu kapatım PUBG mobili açmaya çalıştım onda da aynı şekilde hata verdikten sonra bilgisayar mavi ekrana düştü. Hemen bluescreenwiev yükledim verdiği mavi ekran hatası hep aynı yerden kaynaklandığını fark ettim.

Çoğu kişi RAM'den dediği için RAM test yaptım binlerce hata buldu. Bu arada şu an bile açmaya kalksam PUBG direkt mavi ekrana düşüyor ama tarayıcıda sorun yok. Tek RAM denedim 2 RAM'i de öyle yapınca sıkıntısız oyunlar açılıyor. Dün BIOS'u güncelledim sorun yine devam etti. BIOS'u resetleyince oyunları sıkıntı vermeden açtı bende fazla oynamadan direkt kapattım. Bugün açtığımda ise yine aynı hatayı verdi.

Benim anlamadığım aldığımda saatlerce oyun oynadım hata vs vermedi neden oldu bunlar.

Minidump linkleri.
1.
2.
3.

Sistem.
Ryzen 1600 12 nm.
RX 590.
8 GB Adata Gammix D10 RAM.
Samsung Evo 850 250 GB.
A320M-HDV r4.0 anakart.

Dosya Ekleri

• 22.jpg
    22.jpg
    227,2 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı